Hetkel vaadates, lumine ja plögane auto akna taga = mitte väga ilus vaadeSlicer wrote:Hetkel pakuks ma herr BND punast :icon_roll:
Kusjuures olen näinud viimasel ajal paari 156-t, mis ikka panevad järele vaatama. Midagi sellist, millel need tehase karbilaiendid, korralik ülepingutamata velg jne, puhas ja sile. On ka nn tava 156 seas ilusaid.Slicer wrote:Sest täitsa stock 156

supsutame soola, tänkssssAlfa Romeo 33 wrote:Üks suvine pilt siis Alfanatico eksist. :icon_shifty:

Terve mees, kaks kätt otsas, milleks sul seda harja veel vaja on?alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
ma ei hakka siin firmadele halba reklaami tegema ja pilte postitama, mis enamus harjadega juhtub kohe

...teine lahendus on väike sahk autoetteLuman wrote:...sellepärast, et ujulestad mu sõrmede vahel pole piisavalt välja arenend :icon_roll:alfanatico wrote:Terve mees, kaks kätt otsas, milleks sul seda harja veel vaja on? .
Luman wrote:Aga kui keegi teab, et kust saab 159-le tõstevedrusid, siis andke ainult teada, tahaks enda 159-st crossssedaani teha. Peale seda, kui eile Tallinna puhastel tänavatel sõites auto karterikaitsme ribadeks sain, tundub selline lahendus ainuõige.

Aga ehk on asi seadme operaatoris?alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
ma ei hakka siin firmadele halba reklaami tegema ja pilte postitama, mis enamus harjadega juhtub kohe
kui oled märgand, siis operaatorfirmal on hetkel tutikas mobiilAnthrax wrote:Aga ehk on asi seadme operaatoris?alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
Võib olla on sul liiga entusiastlikud tõmbed?
:weightlifter:
 ...st seda, et rohkem nagu silitan seda lund maha, aga vaatamata sellele ühtest eesti tanklaketist ostetud 1000000 kroonine hari väsis kohe ära, harjased nagu oleks shrek hambaid pesnud sellega 7 aastat, jääd ka ei kaabi enam teine ots... olen ringi vaadand, aga igal pool mingid juustud müügil, kas kusagilt mingi profiharja ei saa?
  ...st seda, et rohkem nagu silitan seda lund maha, aga vaatamata sellele ühtest eesti tanklaketist ostetud 1000000 kroonine hari väsis kohe ära, harjased nagu oleks shrek hambaid pesnud sellega 7 aastat, jääd ka ei kaabi enam teine ots... olen ringi vaadand, aga igal pool mingid juustud müügil, kas kusagilt mingi profiharja ei saa?