uus Giulia

:roll:

IMHO- multiair on tegija... DNA on tegija... uued TBI mootorid puhas rõõm....

AGA mis seal salata- 147 hakkab mulle alles praegu meeldima... FL 156 ilmselt hakkab tõsiselt meeldima alles peale Giulia tulekut ja üldse- eks kunagi hakkab ka MiTo oluliselt enam meeldima, kui praegu (TEGELIKULT ju on tegemist väga hea autoga, mis on keskmisest konkurendist ikka kõvasti parema väljenägemisega)

Lõppude lõpuks- selliseid firmasid, mis suudaksid toota ja turustada vanu ja koledaid autosid ju eriti polegi (isiklikult ei kipuks küll eriti 164 eest maksma pool milli :mrgreen: )

Seega- loodame, et läheb paremaks, kuid usk kaob järjepidevalt (kui vaadata korraks deSilva VAG töid ja mõelda sinna AR märk peale, siis annaks jumal, et FIAT AR-i VAG-le ei annaks :mrgreen: )
Tegelikult ma olen normaalne....

uus Giulia

alfanatico wrote:
Anthrax wrote:Ja üle-ümber tünnide sõita? :mrgreen:
...kle sina, korista oma ilge signatuur ära :oops: :lol:
ei ole ilus teiste juttu kontekstist välja kiskuda ja mind avalikult survestada :) ...see oli minu kaitsekõne V6 meeste laiamise vastu ja kehtib ainult verbaal-laiamise maailmas, ära loodagi, et ma lähen oma uunikumi või ostukäruga piire kompama saugal :wink: ...paar träkkdeid teen sinuga kaasa küll, aga enamat ära looda :lol:
:thanksspin:
Keerasin volüümi paar kraadi vähemaks. Surve avaldamine jätkub.
Ega mul pole vahet kas sa teed nägu nagu ajad sajandikku taga või tegelt ka ajad, vähemalt oled kohal. :mrgreen:
Bensuhais ja pidurikärsakas on põhilised. :finish:
Sesmõttes on lihtne. Sõidad ühe paariminutilise ringi ja oled overlokiga juba kiirem, kui kõik teised siin verbaal-laiamise maailmas, sest nad tegelt tuleKS.. aga nad ei tule.

Selleks, et üle nipli keerata ei pea üldse kiiresti sõitma. Peaga peab sõitma.
Klassikalised sõnad koosolekult enne Opentracki: "Piire hakatakse kompima altpoolt, mitte ülevalt."
a.k.a Anthrax

uus Giulia

:icon_roll: ...noh, juba parem :icon_roll: ...ausaltöelda ei jõua ära oodata, et saaks tiirutama sinna, viimane saugakas ühkes üksilduses jättis väga hea tunde (polnud kdeagi taga peeglis :mrgreen: )

ja no muidugi, oleme teemas... :icon_shifty: etsiis dzuulja, jah... ee, jaa-ja, et, khm... mis siis veel nagu :icon_crazy: