Tervist:D
Nii mehed.-..minu unekesed on magatud ja süda peksab sees, ja ei oska enam midagi eluga peale hakata. Andke nõu. sattusin siin paarpäeva tagasi lihtsalt ühte nn. lõbusasse peo meeleollu. sai käidud soomes ja niisama chillitud.
Ühel ilusal laupäevasel õhtul( pubi enam ei mäleta aga helsingis olin) suutsin maha niita oma vana, päevi näinud 155 ühe ilusa soome tütarlapse(laps on liialdus).26a elujõust liha kaal oli ka kabariiti mahtuv .... Nii terve õhtu ilusti koos, mõned napsud ja kutse tema juurde.Laks Alfasse tema kaine sõbranna rooli ja nii me turu poole 120 km sõitsimegi. No sellest mis seal tema juures öö jooksul juhtus pole mõtet seletada. Hea oli

!!!
Nii siis. Hommikul kell 11 ärkasin kaunitari kõrval, järve kaldal, pisikeses majakeses tema kaisus.Kuuldes ilget soome hülge möla maja ees, mõhkugi aru ei saanud kuna pohmell tegi juba oma tööd, hakkasin ma riidesse panema ja oma kaine peaga purssides seda ingliskeelt mida eelmine õhtu soravalt olin rääkinud, hakkasin pärime kus olen ja kellega au. Tütreke mega viisakas kohe näha et heast perest, (lisades siia et olen kinnine mees eesti pinnapeal:D ) hakkas kohe seletama ja kuda asjad olid ja nii edasi.
Kui juba riides ja vaikselt ühe silmaga peeglisse vaadatud, läksime alla kus olid tema vanemad ja noorem vend. Üritasin asjalik olla ja viisakas. Tervitused tutvustused jne. Söök valmis, kohv sees kõht täis, üritasin serveerida seda et pean hakkama liikuma kuna kodutee pikk...aga muidugi ei osanud ma alguses kuhugi poole liikuda. Nii läksime siis tema isaga välja(tüüp haritud mees) ja hakkas mu alfa kohta pärima...kust pärit mis aasta, mis mootor. (muidugi majaees seisi neil ilus alfa romeo 159 sw 2008 aasta versioon...oi kui ilus) Purssides oma tehnilist inglise keelt. nagu teate pole mu tehnika aju pool eriti arenenud. jõudsime järelduseni et me mõlemad olime suured alfa fännid...muidugi tema suurem juba massi poolest:D ja teadmiste valdkonnast.
Nii liikudes mööda õue ringi jõudsime maja taha kus asus mingi 100 M2 suurune angaar..ja kui uks avanes... :icon_shocked: .Oi blääääääääää mul oli pask lahti, pisarad silmis ja ma juba mõtlesin oma naise maha jätmisele

kus olid masinad....nii siis neid oli tal 9 ja siis loetelu mida ma seal nägin.loodan et ei eksi...
1. AR. Spider Veloce 1976 ( ilus punane ja täis puit sisu, ilusti tehtud.
2.AR 2600 Spider. 1962 (katus rohekas nahk ja kerelt valge)
3.Ja nüüd maiuspala. see mida tema niiväga kiitis ja tema pärl AR. 2300 Turismo/GT/Pescara 1934 mida veel..olen käinud elus kahel auto näitusel aga see oli võimas....süsi must ja kroom ääred...tra kui ilus ikka
4. oli siis meie levinud 164. 1989
5. AR. 33
6.
need siis 2 tk AR.Zagato Junior 1600 üks punane ja teine valge.
7.
8. Alfa 166
9. Alfa 6 1985
kõik need viimase lifin läikima löödud ja paika pandud tekkide peale.
Ma usun et olete kaded natsa aga jah...muidug oli seal katuse alla samasugune nagu minu oma 155 aga nelikvedu vist Q4 2,0 võin eksida..aga need 9 kirjutasin ülesse...kuna ma pidin seda kogemust teile jagama. Ja siis päeva pärl.. Pakkus ta mulle alfa Romeo Mattat. Et mingisugune jeebi taoline...No enda silm polnud neid näinud aga oma teenistuses olles olin kuulnud et itaallastel vana sõjaväe jeep. nii siis liikusime kuuri poole ja seal ta oli...1953 aasta Matta.. tume roheline itaalia lipp vasakul ukse peal koos UN tähisega. ja siin ma nüüd olen.-..Vaja oleks leida 2000 euri ja masin oleks minu. tööjõuline ja isikupära...
krt kell juba 7 pean tööd tegema minema eks jätkan täpsustamist aga jah...moraal siin et tasub ikka juua

ei ole see alkohol midagi nii paha kui arvame