Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

Anthrax wrote:Kolmkend euri, et päevläbi kaarutada + sirts kütust (sõltuvalt sellest, palju sõita).
"Omal ajal" oli veel shikaan enne kiiret kurvi, ehk väljasõiduvõimalus oli ainult hullumeelsetel.
Enamat pole vaja.
Ot, midagi oli veel..mistand oligi mistand oligi..hmm.. kurat... huu.. aa.. meelde tuli... AUTO :), soovituslikult Alfa. Ma koguaeg teadsin, et on mingi põhjus, miks ma peale Sügistormi-Saugat pole tulnud, aga siiani ei saanud aru. :captain:

Foorumi kontekstis pean seda iseenesestmõistetavaks.
Selleks, et rõõmu tunda, piisab ükskõik milliseset autost. Ei saa hästi aru, et linnavahel gaasitada ja seisupidurist haarata julgevad kõik aga sõna "ringrada" ees kohkutakse.
Üks vend sõidab moskvitchiga järjekindlalt igal opentrackil. All on mingid eriti karmi kärnaga rattad ja sabas sõites teeb see auto väga ebaloomulikku koreograafiat.
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote:"Omal ajal" oli veel shikaan enne kiiret kurvi, ehk väljasõiduvõimalus oli ainult hullumeelsetel.
Enamat pole vaja.
Hullud sõitsid oma autod kookideks ja hoiavad nüüd targu rajast eemale ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ei mäelta, et keegi oleks oma auto ära lõhkunud ...peale Punase "Deemoni" šštange.
Ja see probleem oli antud juhul supipotist kiivriall peituvas massis.
a.k.a Anthrax

sellega seoses meenus jälle see jutt, kui idavirus toodi emexisse thema 8.32, omanik oli otsustanud masina metalli saata, kuna kurtis et igavene jama ma pidi juppidega olema, ühegi teise thema omad ei sobi, kas see ka tösi on ei tea, aga see on küll tösi, et idavirus oli kunagi 8.32 liikvel

supp wrote:sellega seoses meenus jälle see jutt, kui idavirus toodi emexisse thema 8.32, omanik oli otsustanud masina metalli saata, kuna kurtis et igavene jama ma pidi juppidega olema, ühegi teise thema omad ei sobi, kas see ka tösi on ei tea, aga see on küll tösi, et idavirus oli kunagi 8.32 liikvel
selle auto põhjal võetigi kasutusele ütlus "hunt lambanahas" 8.32 puhul siis "elajas snaige külmikus" 8) ...beast, emex? :|