M: Alfa 155, läinud.

Kuna meeles mõlgub uuema auto idee, siis panen oma remonti ootava 155-e siia ülesse.
Nägi välja selline: http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=3&t=1438
Praegu näeb ka samasugune välja, ainuke vahe on see, et võtsin ära esistange, mis ilmselt kuskil kuuriall kokku oli lapitud ja mõrad välja tulid kui keegi mulle kärukonksuga otsa tagurdas. Sulatasin ta ilusti kokku ja nüüd vaja lõpuni pahteldada ja värvida. A ja veljed on ka Imola all.

Vead:
*Üks esimene amort läbi. Tagumisi ei tea.
*Variaator tahaks ilmselt remonti või vahetust. (Õrn diislihääl külmalt.)
*Kliimaradikas katki.
*Pidurikettad pole enam päris siledad.
*Ilmselt roolivõimu pump undab, rihma maha võtsin kadus undamine ära, vaevalt et generaator või kliima sellist häält teeb. Roolivõimu laagrites oli väike lõtk kah.
*Antenniots on ära murdunud. Raadiovastuvõttu see ei sega. :D
*Paar väikest täket, mõlgikest mida märkab vaid autot pingsalt vaadates.
*Tagurpidikäik ei lähe sisse, tööjuures aega tekib siis võtan kasti maha ja teen korda.
*Istmetel on paar õmblust lahti, märkab kui otsida.

Äkki kellelgi on rohkem vaja, kolm ukselinki on ka tal terved. :D Ja kere on ka korralik, pealegi widebody.
Hinda ei ütle, tehke pakkumisi.

Sõitsin veel mingi kuu tagasi töökoja alla temaga, ei tahakski nagu loobuda. Ikka väga palju mugavam kui minu Imola. Praegu pole lihtsalt aega ise tegeleda, vaja tööd rabada.
Last edited by alfahoolik on 14 Mar 2011, 19:51, edited 1 time in total.
159 2.4 JTDm:
Image

Ajasin estakaadi peale, põhi hea, tungikohad on natuke muljutud ja roostes(See on vist vältimatu igal vanemal masinal). Mõõtsin silindrisurved ka üle, jäävad 12-13 vahele kõikidel silindritel. Mootor on peal muidu uuem 1.6 TS 88kw
Hakkab ruumi segama, oleks vaja kuidagi realiseerida. Võib pakkuda vahetuseks ka 33-e doonorit.
159 2.4 JTDm:
Image

alfahoolik wrote:Hakkab ruumi segama, oleks vaja kuidagi realiseerida. Võib pakkuda vahetuseks ka 33-e doonorit.
Kõlab kaunis, kui mul oma 33st kahju poleks...
aga ma mõtlen selle peale, mõtlen vä-äga sügavalt. " 2x155 on parem kui 1x155+1.5x33. Arvestades minu ajaressursse eriti.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)