ts wrote:, peeglid, ukselingid, displeid jms auto spetsiifilised detailid
jees. täpselt need asjad, mis kõige kiiremini katki lähevad.
'Oih, meil seda ei ole...oota..vahelaos Zimbabwes on veel viimane...tuhat kaksada nelikümmend kuus miljonit kohalikku raha...ei ma ei tea, palju see eesti rahas teeeb, oota eee....
'a platšit etot tebe budet....otšen doroga' (Vaadake filmi nimega Hottabõtš, õigemini '}{ott@b64')
Vot nii.
Kas see on mingi faking vandenõu, et 'vanadel' autodel tuksiläind osi peab tellima kust kurat? Või hopis hea marketing:
Osta
uus, mees!
Ostaks küll, jah, kui miljonär oleks või kinnisvaralaenu ei omaks. Vabalt ostaks eestisse ühe krossvägoni. (on neid siin üldse?) Või 159 SW. Pigem viimase, kuna CW on ju aint naftapress.
N*h*i
tulin just garaažist 155 peegli ja ukselingi kallalt. Sestap teema vist puudutas mind valusalt (vihje: tulemus null, kuna tagumist linki hoidvad T25 pead on puhtana ümaraks keeratud ja mul said mõtted otsa (oiraisk kuidas ma lähen see lingipolt peos homme kruvipoodi ja palun siukest täpselt samasugust, aga näiteks 10 padruniga keeratava peaga!)). Ja oma viimase T25 kaotasin JÄLLE kuskile kuradi pleki vahele ära. Ukse põhjas teda igatahes ei ole. Enne kui ma oma auto vanametalliks viin, võtan ma tal uksed küljest ja jahvatan pulbriks, raisk. Saan oma 4-5-6 otsikut kätte sealt vähemasti. Ja kui ei saa, ma nean, lõhkugu need peenestaja hambad ära!
Yeah,
I be pissed.
Ja neljap siis toon teise 155 koju.
Hurraa.
My name is Ist. Masohhist.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)