156 usermanual

liitusin just äsja klubiga, nii raudvaralises [156 2,0] kui ka ideoloogilises mõttes. nüüd küsimus järgmine. digitaalias teadupärast saab palju rumalaid küsimusi ära jätta rtfm põhimõtte järjekindla rakendamisega [st, read the fckng manual]. kuna autoga on kaasas saksakeelne ülevaade nupukeste ja tulekeste kohta [mis on ka tore aga mitte just läbistavalt sügav, ja mis ei ole just mu lemmikkeeles], siis tegelt tahaks lugeda mõnda sellist manuaali, mis räägiks põhjalikult ka mootorist ja käigukastist ja elektriskeemist ja igasugustest muudest toredatest asjadest ja mis teeks seda soovitavalt inglise keeles [vene keel oleks ka ok]. st, kas kellelgi on sellist põhjalikku tehnilist raamatut .pdf-i kujul, või on mõnda linki, kust sellist inffi maha saab sikutada? funstarts@3000 leheküljel pakuti downloadimiseks küll mootorite hääli, aga võrreldes võimalusega lugeda mootori ehitusest tundus see suht kesine lõbustus. nõuanded igatahes teretulnud, thnx.

156 usermanual

mina tõmbasin endale alla DTE nimelise programmi, mis sisaldab 156 teeninduse remondimanuaali... kirjeldatud on seal vajalikke tööriistu, jubinaid ja kontakte. Samuti rida tehtavate tööde järjekordi.

Leidsin lingi alfaowner.com foorumit sirvides. Seal kasutajate poolt kommenteerituna oli see proge küll suht maha tehtud, aga kui asja uurida, siis tegelikult pole hullu midagi. Mina enda arust jagasin programmi loogika lahti ja surfan suht edukalt seal ringi.

Teine asi on veel detailide kataloog, mida ka võib netist leida... kahjuks ei tule praegu meelde nimi. Järjekordselt teeninduste poolt kasutatav programm peaks olema.

156 usermanual

kui varuosa kataloogist huvitatud oled, siis E-per nimeline programm peaks netis olema ka saadaval... tuleb surfata natuke jälle näiteks alfaowner.com foorumis.... e-per'i kasutavad minu teada ka esindused vajalike varuosade deitailinr'te leidmiseks.

156 usermanual

See dte workshop manual'i iso tõmmis ringleb muuhulgas ka p2p võrkudes. "Alfa Workshop Manual" peale leiab nii mõndagi huvitavat :)

Aga kasutajaliidese kohapealt jagan küll alfaowner'i kasutajate arvamust - parajalt haige, kuid siiski kasutatav! :lol: