Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

Ega kellegil pole pakkuda mõneks ajaks tühja garaaži Tallinnas, tasu eest muidugi ;)
Järgmine nädalalõpp tuleb GTA kere ja oleks vaja kohta kus hoida. Mõtlesin, et uurin kommuunirahva käest enne kui maaklereid nuumama lähen :P

See samune Fiat Coupe Turbo 20V mootor peaks ilma suuremate modimisteta minema kõigile selle aastakäigu Alfade aiste vahele. (145/146/155/). Vähemalt inglise AO foorumis on päris palju materjali tehtud tööde kohta.

starfild wrote:http://www.youtube.com/watch?v=eMEAWa2E ... ded#at=180

Auto ja sõidustiil ja kõik muidugi on ka kreisi... aga see publik? tonn terast vänderdab tuld pritsides sinupoole, pidamise piir, ütleme, on ammu ületatud ja auto püsib teel mingite kõrgemate jõudude abiga... publik astub hillitsetult sammu tagasi, auto sõidab sealt läbi, ja inimesed võtavad sama koha sisse... segopääd.
:icon_wtf: :shock: :shock:
Ma loodan, et varsti lööb minu dailydriver ka küljepealt leeki välja
:icon_hi:
a.k.a Anthrax

E.T. wrote:
alfanatico wrote:...ja üldse ET krt, mida sa selle lumega jälle tegid :)
Lutheris lendas lumi taas alla ?
ei ei, mitte, ei lennand alla, vaid sadas alla koos täie pasaga, kogu lumekuhi, kogu karkass ja bänner and shit... dejavu parimal kujul ja just sellel ajal kui ma tavaliselt tööle tulen, õnneks eila tulin hiljem ja italia independent koos omanikuga on ühes tükis... faking huumor kuubis, suvi läbi jälle säinastel keevitamst ja õmbelmist :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:
ise oled maldiividel, frima suvepäevadel?

Image

mmmm... kas pole tore peegel ?
(konksuga küsimus)

NB! Mr Alfanatico - puhkan Rohuneeme saartel - ja enam ei naasegi vana Vatsoni juurde... nagu ka ülejöönud 90% väikestest šerlokitest, kes viimase 4 kuu jooksul sääder tegid ;) Aga mul on heameel tõdeda, et lokaalses kinnisvarahalduses ei ole märkimisväärseid muutusi ja dejavu hetki jagub kauemaks.

NB 2! Veel suurem heameel on mul, et inimesed ka sel korral pääsesid Lutheri "laviinist" terve nahaga!

::itpnt::

tegemist oli nimeliselt siiski vist A3-ga?

ja aus olla siis retpekts mitte disainerile :icon_sick: vaid kodanikule, kes selle valmis ehitas-> no :icon_clap: peab ikka olema annet, et panna päris ehtne kolmemõõtmeline auto 1:1-le välja nägema nagu fotoshopi virtuaaltuuning seeriamudelist :icon_thumbup:
Image
Tegelikult ma olen normaalne....