Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

Köh köh - suht hea tabamus slicer - tõe huvides märgitagu, et pildil oli küll klass väiksema A3 peegel...

(alumiinium, carbon jms kergmaterjalid ei ole enam muidugi teab mis uudis VAG kontsernis - meenutagem, et juba D2 oli suures osas alumiiniumist kokku kopistud kaalu huvides ).

ja MUST HAVE on audiostjale hoopis nelikvedu ;) (peegel võib kasvõi hobusesõnnikust olla tehtud, kui ta liikumisele kaasa aitab kuidagi)

spark wrote:See Audi oleks minu jaoks, üks ILU etalonidest, kui nad suudaks loobuda sellest, tervet esiotsa "ehtivast" grillist ::itpnt::
audi oli väga ilus auto, paraku on see muutunud suht koledaks kalossiks viimaselajal, kandiline kupee oli ilus ja ka sigari 100jane ja ka b3/4 80ned on nii praegu kui ka omasajas ilusad, preagu tundub küll et seal on disaineritele sotsiaal töökohad tehtud vist, kuigi sisu on suht ok väljanägemisega

http://vimeo.com/21124672" onclick="window.open(this.href);return false;
Vähe suvalist auto teemalist pläma.
Viskab korra alfat ka jutusisse. :icon_roll:
Saund on väga konralik, kuna erinevad salvestamismeetodid kohati pirisesid ja nöökisid. See muidugi tuli välja montaazhi ajal.
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote:http://vimeo.com/21124672
Vähe suvalist auto teemalist pläma.
Viskab korra alfat ka jutusisse. :icon_roll:
Saund on väga konralik, kuna erinevad salvestamismeetodid kohati pirisesid ja nöökisid. See muidugi tuli välja montaazhi ajal.
...kus on tatood, musklis päevitunud kehad, valged maikad seksikate õliplekkidega, 9 millimeetrised, afroameerika singid ja taustaks mütsuv eastcoast? ...ma küsin nagu :?: :mrgreen: ...muidu tubli! tore ettevõtmine tundub 8)

E.T. wrote:

:icon_clap: :icon_thumbup: :icon_clap: :icon_thumbup:

:icon_thumbdown: :icon_thumbdown: :icon_thumbdown: :icon_thumbdown: :icon_thumbdown:

no mida veel :mrgreen: kui porge ehitab omale 4c konkurendi siis ... mis selle point on?

TS@ igal juhul 1750 TBi poolt (äärmisel juhul nõus ka 1900 TBi-ga :mrgreen: või juba tõesti 2300/2500/2900)
Tegelikult ma olen normaalne....

Ah eks igas asjas on head ja halba... mõnel sõitis siis juba katus ära, kui FIAT ennast sättis alfa omanikuks... ma arvan, et peale mõningate vihapursete laabumist elataks ka VAG teadmisega rõõmsalt edasi (sõltuvalt mida VAG ise selle poolt või vastu teeb).

Kuulda on ka keskeuroopat näinud inimeste sust, et FIAT-i uus directore generale mõtleb vaid rahast - mis oleks minu jaoks tõeliselt sad story, kui see tõeks osutuks... (millist infot mõningal määral paraku toetab ka siin paaril korral ringelnud allkirjade kogumisaktsioon kahjuks).

Iga asi on millekski hea / lõpeks võib kogu see VAG sebimine olla ka pelk PR show, ei enamat... elame näeme, hetkel avalikustatud 4c concept tundub minu jaoks igas valguses äge - st mul katus sõidab 4c peale täiega
:twisted: