Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

Väike update, et siis sellel neljapäeval viiakse masin Autolusso hoovist minema ja jääb transporti Eestisse ootama, seda siis juba transa firma hoovil :P
Kui kellegil on veel näiteks mingeid juppe mida tal läheks tarvis siis võib mulle veel teada anda saab veel peale visata. Kuid seda siis Auotolusso enda kaudu, usun et neil leidub kõikvõimalikke uusi ja kasutatuid juppe. Võite mulle pm. kirja saata.
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:26, edited 1 time in total.

Kui plaanipäraselt läheb siis järgmine nädalalõpp läheb treila peale, aga kui mitte- siis ülejärgmine :P

E:
Siis järgmine nädalalõpp peaks olema Tallinnas. Tuuakse suure treila peal, peab mingi sellise koha vaatama üleandmiseks, kus 24m autorong ära mahuks :D

Jäi lageda taeva alla, tõmbasin kattega kinni ja on aiaga piiratud valvega parklas.
Mul on üks töömees, kes tuleb vaatama kas ta võtab selle ümberlappimise töö ette.
Sellel vennal on olemas oma garaaž kahe tõstukiga kus oleks ideaalne sellist 1:1 lappimist teha.
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:27, edited 1 time in total.

Palju siin veel pappi kokku läheb on küsimärk. Katus tuleb veel värvida, kuna rooste on just esiklaasi äärest sööma hakanud.
Ning teisi tegemisi on veel. VKM'st öeldi mulle, et ümbertõstmine umbes 46 000 kr vanas rahas. No niipalju mul lihtsalt ei ole hetkel võimalik panna selle alla. Ise loodaks umbes poole odavamalt hakkama saada.
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:28, edited 1 time in total.