Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
#392Ning ma olen äärmiselt :thanksspin:
Head vana-aasta lõppu! :icon_wave:
Head vana-aasta lõppu! :icon_wave:
#394Väike update, et siis sellel neljapäeval viiakse masin Autolusso hoovist minema ja jääb transporti Eestisse ootama, seda siis juba transa firma hoovil 
Kui kellegil on veel näiteks mingeid juppe mida tal läheks tarvis siis võib mulle veel teada anda saab veel peale visata. Kuid seda siis Auotolusso enda kaudu, usun et neil leidub kõikvõimalikke uusi ja kasutatuid juppe. Võite mulle pm. kirja saata.

Kui kellegil on veel näiteks mingeid juppe mida tal läheks tarvis siis võib mulle veel teada anda saab veel peale visata. Kuid seda siis Auotolusso enda kaudu, usun et neil leidub kõikvõimalikke uusi ja kasutatuid juppe. Võite mulle pm. kirja saata.
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:26, edited 1 time in total.
#395Kuidas siis auto transpordiga lood on? Liigub juba Eesti suunas?
Last edited by Jarmo on 28 Feb 2011, 12:36, edited 1 time in total.
155, 2x166, 159 ja 75?
#396Kui plaanipäraselt läheb siis järgmine nädalalõpp läheb treila peale, aga kui mitte- siis ülejärgmine 
E:
Siis järgmine nädalalõpp peaks olema Tallinnas. Tuuakse suure treila peal, peab mingi sellise koha vaatama üleandmiseks, kus 24m autorong ära mahuks

E:
Siis järgmine nädalalõpp peaks olema Tallinnas. Tuuakse suure treila peal, peab mingi sellise koha vaatama üleandmiseks, kus 24m autorong ära mahuks

#397Nii, teine vrakk siis käes
Pilte ei hakanud panema, kujutage ette teist punast GTA'd millel pole esi- ja tagumist stanget küljes lihtsalt, ning 4 varuratast all

Pilte ei hakanud panema, kujutage ette teist punast GTA'd millel pole esi- ja tagumist stanget küljes lihtsalt, ning 4 varuratast all

#399Cool - siin on tunda kevadet ja jää liikumaminekut...
:icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:
NB! sa omale garage leidsid asjade ümberlappamiseks ?
:icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:
NB! sa omale garage leidsid asjade ümberlappamiseks ?
#400Jäi lageda taeva alla, tõmbasin kattega kinni ja on aiaga piiratud valvega parklas.
Mul on üks töömees, kes tuleb vaatama kas ta võtab selle ümberlappimise töö ette.
Sellel vennal on olemas oma garaaž kahe tõstukiga kus oleks ideaalne sellist 1:1 lappimist teha.
Mul on üks töömees, kes tuleb vaatama kas ta võtab selle ümberlappimise töö ette.
Sellel vennal on olemas oma garaaž kahe tõstukiga kus oleks ideaalne sellist 1:1 lappimist teha.
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:27, edited 1 time in total.
#402Oleks see vaid nii, kui see vend võtab töösse siis alles juuni alguses. Kuna ragz'i valge Fiat Coupe Turbo on ka tema juures tegemisel. Umbes 2 kuud peab niisama seisma. Seega ideaalis alles suve teises pooles 

#403palju sul eelarve on remondiks? kui huvi, mul ehk võib sõber töö varem ette võtta. kogemusi ka juba. ka minu toyotsi tegime koos.
Last edited by martmann164 on 31 Mar 2011, 00:22, edited 1 time in total.
#404Palju siin veel pappi kokku läheb on küsimärk. Katus tuleb veel värvida, kuna rooste on just esiklaasi äärest sööma hakanud.
Ning teisi tegemisi on veel. VKM'st öeldi mulle, et ümbertõstmine umbes 46 000 kr vanas rahas. No niipalju mul lihtsalt ei ole hetkel võimalik panna selle alla. Ise loodaks umbes poole odavamalt hakkama saada.
Ning teisi tegemisi on veel. VKM'st öeldi mulle, et ümbertõstmine umbes 46 000 kr vanas rahas. No niipalju mul lihtsalt ei ole hetkel võimalik panna selle alla. Ise loodaks umbes poole odavamalt hakkama saada.
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:28, edited 1 time in total.
#405tunnen kaasa, kui huvi on siis mul ühel tuttaval töstukiga box väljarentida lasnas, aga sinna üle ühe masina ei mahu