Isiklikult on mul endal siiani küll ainult head kogemused PM'iga. Esimest korda sattusin ma PM'i siis, kui olin endale vaatamas uut autot. Ma olin just järgi uurinud, kes on AR'i esindaja Eestis ning mulle öeldi, et PM. Anti aadress kah, infoliinilt. Sõitsin siis sinna ja.. PM'i seal ei olnud, see oli Õismäel. PM oli just kolinud ümber. Uurisin siis veel veidi ja seekord infoliin andis praeguse aadressi.
Sõitsin siis kohale ja leidsin PM'i, astusin sisse ning alles siis nägin, et nad olid veel asju paika panemas. Pood ei olnudki veel ametlikult lahti. PM töötaja astus minu juurde ning tervitas ja ka ütles, et nad vabandavad hetkeseisu pärast, kuna nad on alles sisse kolimas, aga kui mul on küsimusi, siis ta on valmist neile vastama. Positiivne suhtumine selle inimese poolt (kes oli Kalvi). Me vestlesime AR'i esindusest, autodest ning ka uuematest mudelitest. Mulle jäi positiivne mulje, sest isegi tol hetkel, kui klient astus poodi ajal, mil see ametlikult lahti ei olnud, tuldi ikka juurde ning abistati, mitte ei saadetud minema.
Samuti, kui ma olin uut autot valimas, siis Kalvi ja Velvo olid ikka hingega asja juures. Pakuti välja erinevaid variante, otsiti kõiki võimalikke variante ja kombinatsioone, hoiti kursis asjadega ning iga kell, kui ma tahtsin midagi muuta või vahetada komplektis, tehti see muudatus kohe ära, anti mulle teada tulemustest ning samuti ka teistest võimalikest variantidest, tehti soovitusi. Läbinisti ja täiesti positiivne kogemus, ning ma olen aus - ma olin ka teisi autofirmasi eelnevalt külastanud ja autosi vaadanud (mul oli mitu mudelit sihikul, AR oli üks neist) ning suhtumine nendes ei andnud võrrelda sellega, mida PM pakkus. Vaatasin Subaru autosi seal Veerenni esinduses, müüjad ajasid oma asja ja ei huvitanud neid see, et seal salongis keegi oli. Jutule võeti alles siis, kui ise jutule ennast pressisin. Ju siis vaadati, et "lihtsa väljanägemisega onkel, siis ei ole vaeva väärt" - nende viga, ma olen lihtsa väljanägemisega omal valikul, mitte olude sunnil

Teiste ükskõiksus ja PM'i inimeste hea suhtumine ja abivalmidus oli üks peamine põhjus, miks ma teistega enam koostööd teha ei tahtnud. Teine oli muidugi fakt, et mul juba oli olnud kaks AR'i ning mulle AR'id meeldivad
Hiljuti PM'ist möödasõites lipsasin läbi, et veidi konsulteerida. Küsisin summuti kohta ning mulle öeldi kohe, et üks tõstuk on vaba ja kui ma tahan, vaatab tehnik asja kohe üle. Hetkepealt tehti asi ära, mis oli rohkem, kui ma ootasin. Sain vastuse küsimusele, visuaalse (ning ka nn. audio) kinnituse ning koheselt pandi käima ka protsess probleemi kõrvaldamiseks. Jällegi ainult positiivne kogemus hea ja kiire teeninduse osas ning tänusõnad Kalvi poole. Tuli meelde Fakto suhtumine eelmise AR'i ajal ning seda ei anna isegi võrrelda, Fakto kogemus oli ikka vilets küll. Nii-et, isiklike kogemuste põhjal võin vaid öelda, et mul on PM'i osas siiani vaid positiivsed elamused, asjale on alati oldud hingega juures ning suhtumine on see "can do" tüüpi ja abi on alati pakutud.