Tundub,et asi võtab vaikselt ilmet.
Kas on lootust,et selleks hooajaks saab masina liikumiskorda?
Igatahes edu ja jaksu. :icon_thumbup:
Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
#437:icon_clap: :icon_thumbup:
kus sa värvida lasid?
kus sa värvida lasid?
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB
#438Saab vist jah sõidukorda selleks hooajaks (või lõpuks) 
Värvida lasin Sauel, Oilikom OÜ . Kuid mu mehhaanik arvas, et liiga kehva tööd on tehtud. See firma omanik pidi tulema üle vaatama uuesti. Ütleme nii, et oleks jah saanud kõvasti paremini, kuid ise ei osanud neid asju esialgu vaadata kui töö eest maksin. Oleks raha võetud 3x vähem siis oleks võinud rahule jääda
Aga sisutuses on mul veel juppe puruks, eriti need plastikdetailid ja katted mis olid pagassis. Pean neid kuskilt muretsema hakkama.

Värvida lasin Sauel, Oilikom OÜ . Kuid mu mehhaanik arvas, et liiga kehva tööd on tehtud. See firma omanik pidi tulema üle vaatama uuesti. Ütleme nii, et oleks jah saanud kõvasti paremini, kuid ise ei osanud neid asju esialgu vaadata kui töö eest maksin. Oleks raha võetud 3x vähem siis oleks võinud rahule jääda

Aga sisutuses on mul veel juppe puruks, eriti need plastikdetailid ja katted mis olid pagassis. Pean neid kuskilt muretsema hakkama.
#439viskasin ka pilgu peale. värvi lihtsalt liiga õhukeselt peale kantud, aluspind kumab tõsiselt läbi. igaljuhul tuleks uuesti teha lasta. mõttetu ajaraisk, mõttetud elukutselised.
#440:icon_problem:
Nii ta oli jah. Ning minumeelest ühest kohast oli lihtsalt üle rooste värviga lastud. Katuse ääre osa mis jääb ukse kummitihendi alla. :icon_censored:
PS.
Üks Supra mootoritest mis seal töökojas, läheb sulle? See ühe turboga?
Nii ta oli jah. Ning minumeelest ühest kohast oli lihtsalt üle rooste värviga lastud. Katuse ääre osa mis jääb ukse kummitihendi alla. :icon_censored:
PS.
Üks Supra mootoritest mis seal töökojas, läheb sulle? See ühe turboga?
#441WTF nagu! Süda läheb pahaks seda lugedes, ime et pintsliga ei värvita veel. Kus kurat on töökultuur ma küsin!?Slicer wrote:Ning minumeelest ühest kohast oli lihtsalt üle rooste värviga lastud.
#442kui nii, siis siit moraal - värvi eeltöö tee ise, ja kui ei oska siis harjuta ning tee ikka
#443Värvimise eeltööd ühed kõige jubedamad ja väsitavamad ongi, küll jääb pahteldatud koht si** jne.supp wrote:kui nii, siis siit moraal - värvi eeltöö tee ise, ja kui ei oska siis harjuta ning tee ikka
Kuid see vaev on seda väärt, sest siis saad kindel olla, et töö ka kvaliteetne on, mitte ei hakka paari kuu pärast või järgmisel aastal uuesti roostetama ja mullitama.
Edu!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#444Nukker on kuulda kuidas ei hoolita ja tehakse sitta tööd ja mis kõige hullem korralik raha veel võetakse selle eest. Kuna mu sinisele tahaks korraliku värvi organiseerida siis kohe hirmu ajab nahka ja peab korralikult soovitajad läbi käima. Aga loodame et saad oma GTA varsti jälle teedele. Aga positiivne on see et iga kord kui sa teda jälle üles ehitad siis midagi läheb iga korrga paremaks. Näiteks neid GTV kollektoreid sa oleks vaevalt viitsinud enne peale pookima hakata
Kui tööle saad siis oleks hea vaadata kuangi kuidas need 1,2 lisa liitrit mõjuvad võrreldes fööniga.

Kui tööle saad siis oleks hea vaadata kuangi kuidas need 1,2 lisa liitrit mõjuvad võrreldes fööniga.
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB
#445Nende kollektorite panemine hiljem oleks jah olnud nii 6 h töö kahele osavale töömehele
vähemalt AO foorumis täheldatud tegijate poolt. Ilma mootorit mahavõtmata oleks siis saanud peale. Aga kuna nüüd mootor maas siis üks panek. Lubati originaal esimesed torud natuke ümber keevitada (otsakinnitused), et need klapiks GTV omadega.
Uutest juppidest veel niipalju, et jahutusvedeliku radikas tuleb uus, kuna plastik paagis ühe küljepeal on mikromõra, kust immitseb. Muidu oli radikas korras :icon_thumbdown:
Ning uus Varta Silver Dynamic aku ka. Teine on lootusetult surnud. Pikk ja külm talv maaaluses garaažis tegi oma töö.
Neid jubinaid tuleb veel... :icon_shocked:

Uutest juppidest veel niipalju, et jahutusvedeliku radikas tuleb uus, kuna plastik paagis ühe küljepeal on mikromõra, kust immitseb. Muidu oli radikas korras :icon_thumbdown:
Ning uus Varta Silver Dynamic aku ka. Teine on lootusetult surnud. Pikk ja külm talv maaaluses garaažis tegi oma töö.
Neid jubinaid tuleb veel... :icon_shocked:
#446Ütlen sulle ausalt,proovi lasta kohe ümber teha värvitööd.Endal on siis läheb siis viimase värvitöö asi kohtussse.Kuna tehti ülikehvasti tagumine stange ära nii et värv koorus maha.läksin autole järgi ja nägin juba õhumulle stange all ja ei olnud nõus neile selle töö eest maksma.Nad said ise ka aru et sitta tööd teinud ja nagu sai kokku leppitud et mina ei maksa neile ja nad ka uuesti ei tee seda tööd ümber.Ok ja järsku pool aastat hiljem inkasso firma kiri kodus ja nemad selle arve mis mina maksmata jätsin neile edasi andnud.On ikka mõitsus inimestel,sai veel kokku leppitud et jääb asi nii.
Äkkiliselt oli tekkinud 311eurost summa 890.-euri.hetkel siis stange selline,kus nad parandasid, pahtel pragunes ära ja tagant pragunes kõik katki ja värv julmalt koorub.
Siiamaani siis Niiöelda korralik firma ww.db-hp.ee Arvab et nemad kõik korralikult teinud.

Äkkiliselt oli tekkinud 311eurost summa 890.-euri.hetkel siis stange selline,kus nad parandasid, pahtel pragunes ära ja tagant pragunes kõik katki ja värv julmalt koorub.

#447Täitsa :butt: sellised firmad tuleks kinni :banned: 
PS. Käisid oma GTA stangel järel? Aga ma ei tea kuidas sa need orig 156 tiibadega sobitad. Bamper on kokkuvõttes nii 2-3 cm laiem.

PS. Käisid oma GTA stangel järel? Aga ma ei tea kuidas sa need orig 156 tiibadega sobitad. Bamper on kokkuvõttes nii 2-3 cm laiem.
#448Tõesti ei tea kuidas sellised inimesed värvitöid teevad.
Homme lähen järgi,tegelikult huvitatud sinu tiibadest mis pakkusid aga mis ka hinnaks oleks?
Algul oli mõtte stange ümberehitada aga selle parem välistaks.
Homme lähen järgi,tegelikult huvitatud sinu tiibadest mis pakkusid aga mis ka hinnaks oleks?

Algul oli mõtte stange ümberehitada aga selle parem välistaks.
#449andke mulle andeks offtopp ja misiganes, aga viimati toodud pilt on küll teemasse: " jumal kui sa näed, siis mürista" olgu värvitöö milline iganes seal peal
#450Aga prooviks jahutusvedelikuga?Slicer wrote:plastik paagis ühe küljepeal on mikromõra, kust immitseb.

Seda plastikut liimida ei anna? või sulatada vms? vähemalt katsetada, sest see on kindlasti odavam tegevus, kui uus radikas.