giulietta 116

:icon_think:

parandage nüüd mind, kui ma eksin aga kas mingil selespiidiil ei olnud seda turvavärki olemas (s.t. käiku sisse ei saa, kui juhiuks lahti on...)
Tegelikult ma olen normaalne....

giulietta 116

hmm, siis on mul vist ka ikka selespiid, sest mul lõõb tagurpidikäiku välja kui pöörded kõrged on või kui auto külm, peaks esindusest vist läbi sõitma, et las loevad veakoodi ka, tagasillas ühe puksi peal oli mingi number, seda saab lugeda ja liivapaberiga kustutada kui vaja

giulietta 116

kuna igast okset on maas rohkem kui vaja, siis ca kuuaega alfaga ei sõida vist, no valge auto läheb mustaks ju, kes see jaksab pesta koguaeg, pesu makasab 5.- ja see on suht suur kulu muude vana alfa ülapidamsikulude hulgas (krt ma saan selle eest 4 sharniiri juba)

giulietta 116

no nii, kuna lõga on maast kadunud, siis ei saand mitte vastu ja läksin panin masina üle hulgaaja käima ning sukeldusin liiklusse, kõik toimib nagu kellavärk. Vahetasin, meelerahu tagamiseks, ära ka õlirõhuanduri (uut ei viitsind osta - kallis raibe, kurvisin doonormootorilt ära) ja ennäe imet - rõhk saabus. Nüüd peaks suverattad alla kruvima ja vist mõne kleepeka ka juurde kleepima

giulietta 116

kuna vana alfa sisuliselt mingit tehnilist hoolt väga ei vaja, siis saigi pühapäeval, lisaks rehvivahetusele, natuke teibituunigut tehtud. Ei tea kui palju paar pirelli ja shelli kleepsu kw juurde tõid aga minek läks küll nagu paremaks:
Image
Image
ps krdi ratta poldid on vaikselt peeti minemas, peab vist need ka ikka uued panema

giulietta 116

täna sai jälle natuke masinat tuunitud, kuna kellegi karvased käed on masinale ustesse lõiganud rõvedad augud ja täitnud need veel rõvedamate kaasaegsete kõllidega, siis täna sai tagumised ära vahetatud (esimesed vahetan siis kui sobivad vanakooli valjuhääldid leian.
enne:
Image
nüüd:
Image
lisaks sai oma sõiduvajadust rahuldatud ja eila tehtud trip paldiski, seal siis ka ilupilt(natuke kehv, kuna telefoniga tehtud):
Image
PS täna oli keegi mingi imeliku matthalli masina mu kõrvale parkind sikupillis