M:Alfa Romeo 156, 1,8 ; 1998

Komakoht on kuskil valesti läinud?
Või eur ja eek vahetuses. viie kümbiga ma ostan ta ise ära, kohe praegu. Lihtsalt niisama. Kuigi ma teda ei vaja ega soovi. Aga alfasid teatavasti pole kunagi hoovis liiga palju, eriti sõitvaid.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

M:Alfa Romeo 156, 1,8 ; 1998

Räägin siis pärsi ausalt. Auto on nüüd pool aastat seisnud kuna ostsin uue auto. Kui mina temaga viimati sõitsin tehti õlivahetus ja kuna ta on pärsi kaua seisnud arvan et rihmad tuleks vahetada. Kuigi mingit rihma ma vahetasin...täpselt ei mäleta. Üldiselt on kere suhteliselt normaalne. Katus ja pagasniku pealt ajab lakki maha. Muidu on autol pärsi palju asju vahetatud: uus genekas, uus termostaat, aku peaks ka korralik olema, vahetatud tagumised ristivardad, piduri klotsid vahetati ka minu arust ära kui piduri torud katki läksid. Autol peaksid korralikud rehvida ka all olema.
Selle pika seismisega läks talvega katki sumbutaja ja hakkas mingi pritsugi tuli põlema. ma ei oska öelda milles viga...vb niiskus kuskil sees...ei tea.
Ilmselt väga palju infot ei saand kuna ausalt ma ise ka ei mäleta enam mis tehtud. Aga autot saab iga kell vaatama minna.
Küsimusele et miks selline hind siis ongi põhjus lihtne...auto lihtsalt seisab.

Kui huvi on siis siin mu tel nr:59043643