Müüaga väga rahul. Sai just juppe toomas käidud ja ka kaubeldud.
PS. nägin ka siis kollase oma silmaga ära. :icon_hi: :icon_thumbup:
MÜÜA ALFA 155 VARUOSADEKS
#33AaduT wrote:Korralik poriloopimine! :icon_wtf:

siinkohal tunnistan ausalt üles, et mina näiteks olen jummala saamatu ostja kui asi puudutab mitte elutähtsaid asju (nagu lukud, liistud ja tagumine põhjakate- endalgi häbi juba) :icon_silent:
Tegelikult ma olen normaalne....
#34Kere on ühes tükis, samuti on ühes tükis salong. Mootorit ei ole enam. Uksed avanevad elektriliselt (lingi muret ei ole). Hörmann laiendid on alles. Vahest on kellelgi huvi, oskused ja raha, masin täiesti taastatav.
#35See on kogu allesjäänud auto kogumaksumus, kellel tõsisem huvi- võtke ühendust.
Tel. 53633698
Tartu[/quote]
Tel. 53633698
Tartu[/quote]
#36Kollase kondiradikas ja radika juurest torud on alles?
155, 2x166, 159 ja 75?
#37Kondisüsteem on terviklik- isegi freoon on sees!::itpnt::Jarmo wrote:Kollase kondiradikas ja radika juurest torud on alles?
#38:icon_hi:
On sul äkki paisupaak veel alles ja mis seisus see on? Kondiga seoses - on see massin lihtsalt kondiga või kliimaga? Oleks vaja kliimaga auto soojendusventika kiirusregulaatorit.
On sul äkki paisupaak veel alles ja mis seisus see on? Kondiga seoses - on see massin lihtsalt kondiga või kliimaga? Oleks vaja kliimaga auto soojendusventika kiirusregulaatorit.
#39Kliimaga on mõlemad ja baagid on ka alles. Üks 155 2,5 TD(MUST, lai kere, 95) sai ostetud "DOONORIKS"- sealt hea osasid kruvida.
Homme õhtul sukeldun otsingusse, sest must AR on tehtud juppeks . "Luukere" ammu Emex´is ja elab vbl. juba uut elu!
Homme õhtul sukeldun otsingusse, sest must AR on tehtud juppeks . "Luukere" ammu Emex´is ja elab vbl. juba uut elu!
#40PROJEKT uuesti müügis!
Kes tahaks asjaga edasi minna, või on osasid vaja- andke teada.
Kes tahaks asjaga edasi minna, või on osasid vaja- andke teada.
#42Terve hunnik! :icon_roll: Ma ikka naeran
oma lapsepõlvesõprade üle, kes om suured OOOO(audi) fännid. Alfal starter on ka võimsam, kui teil seal mõnel terve auto mootor- 2,0 bens. 65kw :icon_crazy:

#43Mis kollasel täpsemalt puudu on peale käigukasti ja mootori?
Rääkisin koolis ühele õppejõule, ja tundus, et ta oli isegi huvitatud sellest.
Võid mulle PS-i viimase lõpliku hinna ka panna, mille eest sa tema loovutaksid.
Kui ta muidugi pressi all juba ei ole....
Rääkisin koolis ühele õppejõule, ja tundus, et ta oli isegi huvitatud sellest.
Võid mulle PS-i viimase lõpliku hinna ka panna, mille eest sa tema loovutaksid.

Kui ta muidugi pressi all juba ei ole....
155, 2x166, 159 ja 75?
#44Kollasel (2,0 106kw, 92`) on puudu- mootor, käigukast, amordid, vedrud, tagaratta laager, tagumised suportid, pidurivõim, ABS´i aju, esikannel, summuti ja teenindusraamatud (kõik raamatud mis 155´ga kaasas).
Mustast (2,4 jtd 90kw, 95`, lai kere) on järgi- käigukast, poolteljed (koos otstega), esirattalaagrid (käändteljega) kõik tiivad, tagaluuk, vasakpoolsed uksed (prakt. komplektsed), tagaklaas, roolikarp, esipidurid (koos suuremate ketaste ja korralike klotsidega), tagatuled (vasak puudu), esituled (ühel klaas katki), esimesed prillid, armatuur, diisli baak, jahutusradikad (vendikatega), turboradikas, terve kliimasüsteem, elektrijuhtmestik (koos Fighter´i alarmiga) ja palju pisemaid osi.
Lisaks annan kastitäie 16 klapilise mootori osasid (1,6bens-, nukkvõllid, starter, süütepoolid, termostaat, kompl. sisselaskekollektor ).
Mustast (2,4 jtd 90kw, 95`, lai kere) on järgi- käigukast, poolteljed (koos otstega), esirattalaagrid (käändteljega) kõik tiivad, tagaluuk, vasakpoolsed uksed (prakt. komplektsed), tagaklaas, roolikarp, esipidurid (koos suuremate ketaste ja korralike klotsidega), tagatuled (vasak puudu), esituled (ühel klaas katki), esimesed prillid, armatuur, diisli baak, jahutusradikad (vendikatega), turboradikas, terve kliimasüsteem, elektrijuhtmestik (koos Fighter´i alarmiga) ja palju pisemaid osi.
Lisaks annan kastitäie 16 klapilise mootori osasid (1,6bens-, nukkvõllid, starter, süütepoolid, termostaat, kompl. sisselaskekollektor ).