asjalood siis sellised, et seoses palava ilmaga (ja kliimapumbaga, mis kahjuks on keldris) sai eile aken lahti sõidetud üle pika aja

ja mida ma kuulen :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: keti krõbin - ja mitte väike (mida ka varem on vahel koha peal korra visanud) vaid meeletu - õlikork maha näpp ketile peale :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:
meeletu lõtk sees... nonii-
1. vaatame siis manuali- keti pingutamise algus näeb välja selline, et tõstad mootori maha... jah muidugi

gugl ja foorumid
1. jätad mootori soojalt tühikäigule tiksuma ja keerad pinguti lahti ning uuesti kinni... WTF? :icon_wtf: eeee... seda ma ei tee
2. keerad pinguti lahti, paned 5-da käigu sisse ja lükkad autot niikaua tagasi, et mootor teeb ühtpidi ringi ja siis edasi, et teeks teistpidi kaks ringi :icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf: kui ma pinguti lõdvaks lasen ja siis mootorit edasi tagasi kruttima hakkan on pea 100% tõenäosus, et plõks ära käib
3. keerad pinguti lahti ja lükkad 2 käik sees autot ettevaatlikult kaks mootoriringi edasi [ok makes sense- kuigi kett vist liiga pingule minna ei saa- või saab?]
4. klapikambri kaas maha, ratas alt ära, OT kell paika - jah muidugi

lühidalt- kas kellelgi on kuskil mingit juhendit, kuidas tehas on seda ette näinud