vaata kapoti alla- kui pooltelg ripub vabalt, siis on asi seal (näiteks kasti poolel poldid lahti

seega on kasti vahetamisel midagi kehvasti kinnitatud ning ilmselt õigest kohast lahkunud - hea kui kõik ülejäänu terveks jäi (võta sisselase ja sinna juurdekuuluv maha, siis näed ära mis kasti peal toimub ja saad ehk mingit täpsemat aimu)Müüa siis AR 146, boxermootoriga, 1.6L ja 76Kw.
Täpsem kirjeldus siin.---->>> http://www.soov.ee/tartumaa/Alfa_Romeo_" onclick="window.open(this.href);return false; ... .htm?ca=11 <<<---
Hiljuti vahetatud käigukast.
Ta näeb välja nagu käigukast. Ausalt:)ts wrote:aga ausõna- ma ei ole ühtegi 90x seeria käigukasti vaadelnud auto all ja põrandal
Hm. See iseenesest ei tohiks midagi tähendada. Kui ma nüüd midagi väga valesti ei mäleta, siis seal mingi hulk kinnitusi on täitsa originaalis tikkudena, mis kinnituvad mutritega, mitte eemaldatavate (peaga) poltidena. Ma ei oska nüüd põhjendada miks, aga äkki mingi tsentreerimise/lihtsama tagasipaneku eemärgil? Kui keegi nüüd sinna just ise pole keermelatist või millestki uusi kinnitusi aretanud, eksole, see oleks teine jutt.Kuldaares wrote:Kasti kinnitusteks on kasutatud keermepolte või mis iganes nad poleks..
See on hea.Kuldaares wrote:Mootor käib ilusti ja käigud lähevad ka samamoodi sisse, testitud