Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

Augustikuu CAR numbris on Exclusive jutt uuest Alfa 4C'st.
Ning otseloomulikult on ka Alfa 4C ajakirja kaanel suurelt ja märgistatud:
"Super-Alfa!" : M3 pace, Elise agility, Cayman money- has Alfa finally found its mojo?

Sirvin ise läbi selle ja siis teen tööjuures skännid nendest lehtedest ning riputan siia ülesse ;)

Pisike erinevus on 905 ja 907 ja 930 kastidel küll.

Kui ma nüüd täiesti udu ei aja, siis on 930 (145/6) kast on massiivsema korpusega ning lisakinnitusega (s.t. 907 peale istub kui kinnitus maha võtta), 907 kast 930 alla aga eeldab pisikest keemiat [võibolla oli vastupidi või ... on mul midagi valesti meeles]

PLUSS 33 kastid on suhteliselt nõrgemad, kui 145/6 omad (seega on arvatavasti ka mõõtudes väike erinevus)

mis vana kastiga juhtus (pole Sa ju seda veel öelnud)?
Tegelikult ma olen normaalne....

EEE

KAs on kellelgi infot, kas läti registris on 8c? lahtine, ehk pehmekatus? :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked:
Mul õnnestus täna midagi telefoniga pärnus pildistada......
Aga praegu pilti vaadates, ei ole seda mõtet üles panna- halli taevast võite ka niisama vaadata :mrgreen:

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaak- see häääääl.........
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaak- see häääääl.........
NAISSSSSSS!!
Nägin minagi, tuli Pärnu poolt. Esimese hooga ei suutnud silmi uskudagi. Peast käis enne sada muud mõtet läbi, kui 8C.
Muidugi kihutasin ma kohe järgi ja lasin kõik aknad lahti. Minu rõõmuks vajutati foorialt ühekorra tühjaks ka. :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked:
Siis sõitsin kõrvale ja kuna ma olin Alfaga lasi vana ka akna alla ja ei pidanud paljuks mõni sõna vahetada.
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote: ei pidanud paljuks mõni sõna vahetada.
1-Hei dude, nice car you have!
2-I know
1-can you give a little gas, i'd like to hear some sound
2-no!
1- please-please-please
2-NO
1- come on dude, please
2-NO!
1- go f**k yourself, you are not an alfisti!

JA selle peale sai 8c omanik vihaseks ja vajutas punase foori alt süstides gaasi põhja :mrgreen:

:v:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Mis värk selle vilgutamisega viimasel ajal on? See aasta on tohutult palju hulle, kes möödasõitjatele vilgutavad, isegi siis kui turvaliselt on manööver lõpetatud ja tagasi enda reas. Mõne päris ogara puhul sõidan veelkord vastassuuna vööndisse, demonstreerimaks kui palju on aega ja ruumi. Tean et pole õige, aga kui närvid juhtidel p**se peal, siis peab need seal välja peksma. Möödasõit ju täiesti legaalne manööver ja soodustab mitte ei takista liiklust.