166 tagumine lukk

tere mure siis järgmine et kui lülitist vajutada et bagaasnik lahti tuleks, luku südamiku juures on mingi imelik lüliti kui pistiku ära vötan plõksib relee ja kui uuesti külge ühendan siis klõpsib ka aga jääks nagu järgi relee läheb soojaks. milleks seda lülitit vaja üldse on? või on asi hoopis selles mähise moodi junnis mis ka seal on mis peaks nagu magnet jõul kangi liigutama et lahti tuleks? äki oskab keegi midagi õelda.

166 tagumine lukk

kolm korda lugesin läbi. Üsna keeruline on. Võib-olla on kellaaeg ka muidugi seal maal, et ise ei raali enam midagi tarka.

Nagu ma aru saan siis mure on mingis relees mis kuumaks läheb?

Või relees, mis pistiku tagant ära võttes ikka plõksub?

Või on mure selles, et luku juures asub mingi lüliti?

või lüliti juures olevas lukus ?

või lüliti juures olevas mähises mis kuumaks läheb?

:mrgreen:

Igatahes, kui lüliti on seal tehasepoolt pandud, siis on rumal küsida, milleks seda sinna vaja on? Juu siis lülitab miskit. Kas siis bagasiruumi valgust või midagi muud.

Milles üldse probleem on? Kui luuk lahti tuleb ja kinni läheb siis on ju kõik hästi?

Aga ega ma 166-st veel tarka midagi nagunii ei jaga :icon_roll: Mrt või mõni teine 166-e guru oskab ehk täpsemalt midagi öelda.
155, 2x166, 159 ja 75?

166 tagumine lukk

väike mootor on ka jah aga millegi pärast se ei tööta. luku südamiku juures olev pisike lüliti on vist nahkas, kuna kui pistik lahto v'tta siis ei toimi midagi ja kui külge panna siis relee läheb kuumaks. ja probleem ongi selles et ma ei saa pagasi ruumi lahti nupust.nuppu vajutades enne relee klõpsis aga enam mitte vaid jääb järgi ja läheb kuumaks.
alfa 164 oli mul ka se pisike lüliti pagasi luku südamiku juures sellel viskasin selle minema kui lukku vahetasin ja sellel se ei mõjutanud midagi.