156 käiguhoovastik

:icon_hi:

kuna nüüd on mul 156 millel on tervelt kahekäiguline kast :mrgreen: siis oleks väga huvitatud käiguhoovastiku piltidest (või juhendist või millest iganes, mis võimaldaks mul ülejäänud käigud üles leida)

Tunde järgi on üks trossidest (kui neid on seal kaks) oma mummulise mummu otsast lahkunud (esimene käik on üles ja teine käik alla ning ühtlasi katavad ka kolmanda ja neljanda käigu osa- viies ja tagumine oleks nagu täiesti lukus...)
Tegelikult ma olen normaalne....

156 käiguhoovastik

appdeit- k2igud leitud... siis kaotatud ja j2lle leitud

k2igulyliti hoob saadan j22b naks ja naks oma pessa kinni- oskab keegi ehk kuskilt 6iget m22ret ja toimetamist soovitada
Tegelikult ma olen normaalne....

156 käiguhoovastik

krdi kallis on pidada sellist alfat, 116-nel saab 1.- eest shariiri juba, puksi eest 1.- on selge overkill, isegi alfa puhul
eks ta ole, niikui masu järgi annab hakatakse juba tühipalja puksi eest ka 1.- nöörima - ma vist küsin palka juurde

156 käiguhoovastik

supp wrote:krdi kallis on pidada sellist alfat, 116-nel saab 1.- eest shariiri juba, puksi eest 1.- on selge overkill, isegi alfa puhul
eks ta ole, niikui masu järgi annab hakatakse juba tühipalja puksi eest ka 1.- nöörima - ma vist küsin palka juurde
Kahjuks me kõik siin ei tööta kaubanduses ja ei maksa rääkida mingitest ulmelistest hindadest mida tavainimene mitte kunagi ei näe. 1 eur sharniiri eest on selgelt alla oma hinna müük ja ma ei tea ettevõtet kes kasumit ei tahaks teenida.