Ootaks targemate arvamust

Leidsin ühe põneva masina. Ootaks kommetaare, kas sellest autost oleks võimalik veel elulooma saada ja milline võiks olla rahaline suurusjärk, kui see töö ette võtta. LKF andmetel on otsustatud autot mitte taastada, kuid paar tuttavat on sellises olukorras auto päris mõistlike kuludega töökorda saanud, kuigi need on olnud märksa levinumad / tavalised sõidukid :).

Link:
http://www.avariilised-autod.ee/vehicle ... p?id=15371" onclick="window.open(this.href);return false;

Kõik arvamused, ettepanekud, kommetaarid oodatud.

:icon_problem:

mis värk nende patjadega nüüd on :lol:

üldiselt- pealevaadates on Sul kindlasti vaja:
radikat (B osana 160 € Laki autos olemas);
kondi radikat 300€;
stanget (kuskil 400€)
ja siis asjad, mille maksumuse osas pead eraldi pöördumise tegema (Pilotisse tõenäoliselt):
stangetagune tala (mis on ilusti ka pildile jäänud :roll: )
kapott
liistud
paar tuld ilmselt

NING terve hulk torusid ja voolikuid, millest osa võibolla veel on kokku lapatav- see sõltub juba koha peal

JA LOOMULIKULT ei tasu unustada seda, et lihtsalt korraks peale vaadates ei tundu eriti reaalne, et see auto lihtsalt niisama lambist täpselt kümpi vastu posti veeres (midagi huvitavat tundub selle taga siiski olevat)

hästi lambist pakkudes umbes 3000 raha läheb sinna koos värvi jms-ga ikka ära (kui korralikult käituda)- supersäästu programmiga võib ka 1000 rahaga hakkama saada :icon_angel:

Ja kui ma nüüd eriti ei eksi, siis ma nägin seda apastraati kunagi Pilot Motorsi taga seismas- helista ja küsi kas tegu on sama autoga ja kas neilt ehk remondikalkulli saaks :roll: äkki antakse :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

ah jaa- märkus on kah juures... "Mootor ei käivitu" :wink:

see võib lisada veel umbes 3 tuh € või siis piisab vaid mõnekümnest minutist otsimisest, et viga leida ja elimineerida

igatahes - mõnesaja euro eest seda autot korda ei saa :roll: AGA kui endal käed otsas on ja vaba raha nurgas vedeleb, siis saad ikkagi auto palju odavamalt, kui sõitvana ostes (odavaim sõidukorras V6 brera jääb kuhugi 12 tuhande ringi)
Tegelikult ma olen normaalne....

Tänud, asjaliku kokkuvõtte eest. Piltotisse juba saatsin infopäringu auto ajaloo ja taastamis mõtete saamise kohta. Ehk teevad ka pakkumise. Vaatame, mis sealt vastuseks tuleb :)

Ega väga ei lootnudki mõnesaja eurost projekti sealt. Kui taastamine koos autoga jääks 7-8 kg € kanti, siis võiks teema isegi ette võtta.

flymadman wrote:Kas Pole mitte sama punane brera mis jaapanist eesti toodi avariilisena ja rool eesti teiselepoole veeti?Kuskil foorumis oli vist teema ka,v]in ka muidugi eksida ja vb ei ole sama masin.
Kas see mitte üks GT ei olnud?

Aga teemaalgatajale. Küsi Pilotist, ehk saadavad nad näiteks oma delegatsiooni koos sinuga platsi peale autot üle vaatama. Siis on härradel selgem ettekujutus asjast olemas ja oskavad sulle täpsemalt öelda, kas ja kuidas.

Vigade kohta veel infi ei saanud, kuid taastamise maksumuseks pakuti suurusjärku 16 kg euri. sellise numbriga tundub asi natuke kehv. pm oli kindlustusele sellises suuruses kalkulatsiooni koostanud.

lisaks oleks vaja ka vahetada juhi turvavööd ca 1000 euri

Olgu öeldud, et Piloti tehtud nimekiri ei pruugi olla lõplik ja Pilot ei olnud ainuke, kes kalkulatsiooni tegi.
Tegemist on võrdlemisi uue autoga ja teatud osad on väga kallid, mis vahetamist vajavad.
a.k.a Anthrax

Helista leedu,viimati käisin kaunases siis nägin sama platsi peal vähemalt 4 brerat mis oli juppideks.Plats asub kaunases,las teeb sulle juppide kohta pakkumise.Mitte kuidagi ei taha uskuda et seda autod ei saaks 3k täiesti korralikult korda.
+370 685 15090
Vaata ka Autopliusi,seal veel kontakte ja autosi mis varuosadeks http://auto.plius.lt/automobiliu-dalys? ... 75&make_id" onclick="window.open(this.href);return false;[7175]=8481