Alfa 166 pagasiluuk
#1Tere, pagasiluukiga on probleem, puldist ja salongist ei ava, ainult võtmega. Kus võiks olla probleem?

aga pole kindel... hea oleks see kobakas üles otsida ja vaadata kas vool peale tuleb... soovitan kuskilt teenindusest läbi astuda...-see tuvastamine umbes 15 min. töö kui just vägapalju polstreid ette ei jää...
  aga pole kindel... hea oleks see kobakas üles otsida ja vaadata kas vool peale tuleb... soovitan kuskilt teenindusest läbi astuda...-see tuvastamine umbes 15 min. töö kui just vägapalju polstreid ette ei jää... 
 asun tormas ise... ja kui 164 oma juhuslikult sama on siis ehk ka asi olemas iseenesest...
  asun tormas ise... ja kui 164 oma juhuslikult sama on siis ehk ka asi olemas iseenesest... 
 )
 ) aga ingliskeelt mõistan piisavalt... ja nu kui jagu ei saa siis saada oma number mulle ps.-iga ilmselt täna või homme tartu...
  aga ingliskeelt mõistan piisavalt... ja nu kui jagu ei saa siis saada oma number mulle ps.-iga ilmselt täna või homme tartu...Mingit klõpsu pole kuulda, seda saab ka üksinda katsetada, puldi peal on ju ka nuppts wrote:kui aga peaks juhtuma, et pinge tuleb siis arvatavasti on hoopis solenoid ise veidi nihkunud (väga lihtne katsetada-> vajutad salongis nuppu ja keegi lihtsalt pagassi juures kuulab kas klõps käib või mitte)

SlavoZ wrote:Mingit klõpsu pole kuulda, seda saab ka üksinda katsetada, puldi peal on ju ka nupp
 (võib ka vabalt paranoiaks nimetada, kui soovi on)
  (võib ka vabalt paranoiaks nimetada, kui soovi on)Minu aju andis alla peale 5 minuti selle mauali kasutamist, kuidagi liiga keeruline... Võib olla selle pärast, et arusaamatu keelesVML wrote:mul siis just sealt saadud..-suht omapärane manual...

Return to “Tehnilised probleemid”