O: Alfa 166 varuosasid!

#1
Kas kellegil on müüa tagatulesid? Kasutusraamat alfa 166 oma ? Suvekumme+veljed? Ja paluks infot kellel on kogemust cd-vahetajaga,me ei saa seda tööle,et kus kohas need juhtmed võimad olla?Äkki ei ole ühendatud või siis see on katki! Ja kuidas saab muuta kellaaega ekraanil,mitte kuidagi kohe ei ole saanud hakkama :icon_wtf:

Ja Head Uut Aastat kah kõigile! :icon_hi:

O: Alfa 166 varuosasid!

#2
Kellaajaga on lihtne. Kui on naviga auto, siis võetakse kellaaeg GPS-i satelliitidelt ja sinu ülesandeks on lihtsalt valida "sobiv" :mrgreen: ajavöönd (minu omal on kõige lähem aeg Eesti ajale kohalik -2 tundi, ehk siis ekraanil olevale kellaajale pean praegu talvel kaks tundi liitma). Igaljuhul, kahtlustan et ajavööndite info laetakse naviplaadilt, sest ei tahaks uskuda et margi kunagine lipulaev nii läbimõtlemata ICS-i softiga tehasest välja lasti (disclaimer: erinevate regioonide plaatidega katsetanud ei ole). Teine variant (kui ICS-i koodi autoga kaasa said muidugi). Võta naviplokil juhe järelt, mõni minut enne südaööd akul klemmid maha ja täpselt 00:00 torka klemmid uuesti peale. Kuupäev on küll vale, aga kell vähemalt õige :mrgreen:

Aga kui ei ole naviga auto, siis Trip > Settings > Date/time settings oli vist see koht.

Edit: ülejäänud tehniliste küsimuste osas soovitan sul endale mõne remondimanuali laadse asja otsida. eLearn on näiteks koduseks kasutamiseks täiesti piisava pildimaterjali, veaotsingu juhiste ja skeemidega programmijupp.

O: Alfa 166 varuosasid!

#3
No meil näitab kell 1h15min rohkem kui kell on :D aga jah ei suuda nagu uskuda et kes sellise kella on välja mõelnud,kus ei saa valida isegi õiget kellaaega :icon_think:
Ega jah,ei jää vist midagi muud üle kui akust juhe lahti ja 00.00 tagasi kinni panna :D

O: Alfa 166 varuosasid!

#5
Mina võtsin naviplokil juhtmed tagant ilma, et oleks akul juhtmed maha võtnud ja mingi 10 minutit hiljem sain settingute alt aja ise paika panna.

CD-Boxi probleem endal ka olemas, juhtmed üle vaadatud. Välismaa foorumeid lugedes võib üheks veaks olla mittetoimiv maandus, ilmselt helijuhtmega aku pluss klemmi vastu mindud. Ise pole veel väga tegelenud sellega, kui kellegil rohkem kogemusi, andku teada. :)
cron