nooh- kui raha on, siis on alati hea olla autoomanik...
lohutuseks võin öelda, et remondikulud ja enamesinevad probleemid on selle klassi autodel kõigil hoopis teisest mastist, kui 164-l

Kui nüüd täiesti aus olla, siis selle raha eest nii suurt saksa või prantsuse autot ostes on oht veel suuremateks väljaminekuteks - kasvõi Audi A6, millel on samuti multilink sild samakalliste tükkidega, MB E klass oma "legendaarse" vastupidavusega või peugeot 607 oma huvitavate lahendustega. Varinat oleks muidugi Jaapani poole vaadata aga :icon_shifty: ma jätan siinkohal ütlemata
Kui aga lisaks välimust/sisemust vaadata siis... kunst on kunst - IMHO ei ole sellele autole konkurentide poolt disainis absoluutselt mitte midagi vastu panna (ka 156/166 on Thesise kõrval "mannetud")
Thesise tegemisel lähtuti muuseas sellest, et kõik selle klassi autode ostjad mõtlevad esmalt põhjuseid, miks nad Thesist ei ostaks (vs A6 ja E-klass) ning elimineeriti enamik neist (alles jäi vaid veovalemi miinus).
Ja mis põhiline

Thesis ei ole just väga igapäevane aparaat- kui õigesti meeles on, siis 2009 tootmise lõppedes ei saanud vist 20 tuhandet autotki ehitatud
Seega- valades natuke õli tulle- mine tee proovisõit
P.S. tegelikult muidugi ei ole Thesis mingi imeloom- enamlevinud probleemide lahendamine on siiski peamiselt näppude määrimise tahtmise taga (äärmisel juhul pead diagnostikas käima

)
Tegelikult ma olen normaalne....