Külmaga kiuksub nagu vanker:(

Niipea kui temperatuur alla nulli kukub,hakkab masin kiuksuma, kõigist neljast nurgast, tegemist on 2002 aasta 147, kolinaid sooja ega ka külma ilmaga ei ilmne, ei saa aru kas on tegemist amortide või nende patjadega:S või kummipuksid on kuivad ja kiuksuvad, ei oska arvata,

Amordid on originaalid all, Esimese külmaga oli tunda et nende eluiga hakkab ka otsa saama, pehmeks läksid, tellisin uued ära, pole veel kätte saanud:(

Kas on kellelgi veel sarnast jama ette tulnud, eelnevad talved on asi sõitnud nagu filmis, ei kriginaid ega käginaid, läbisõit on hetkel 76000km ja see pole krutitud, ostsin auto uuena.

kalduks kummipukse süüdistama -> füüsikalismatemaatiliselt väljendatuna: kumm+metall+jää(ehk surve)= kiuks, kiuks :? kusjuures mõnikord ei pea isegi jääd olema-> sinine jäi kiuksuma ka suvel peale pukside vahetust

seega võid kas kiuksumisega ära harjuda, või mingit silikooniollust sinna vahele susada :roll:

Kui asi oleks amortides siis saaksid kiuksutada koha peal vaid veidike autot üles-alla kõigutades
Tegelikult ma olen normaalne....

muide see kiuks võib koos ilma soojenemisega kaduda...

156 ja 147 õõtsad peaks sisaldama juba tehasest veidi kiuksu, mis välja kuludes asendub kolksuga.

Kannatust sõber, jaani ajaks pole kiuksust enam õhkugi järel ;)

võimalus 2 on süstida sinna õõtsapuksidele just veidi määret vahele ja oled kiuksust priii.

hea kui ainult külmaga kiuksub-mul oli remontida bmw kus tagasillas mõlemal pool õõtsad kiuksusid...ja lase vahele mis tahes ei lõppe see kriuksumine... :roll: aga seda just suvel-talvel pidi vait olema :lol: muidugi kui viidsiks lahti kakkuda ja ära määrida siis kaoks krigin ära kuid lõtke pold, seega ei pidanud omanik seda ka vajalikuks-läks külastas ületee stereo poodi :lol:

nii nüüd möödas mõnda aega, proovinud üht kui teist, ei m*****i , ajasin kiuksuva ülemise õõtsa soojaks, 4kw airtronicuga, lasin mingit vedel vaseliini , oli esimesed 5 min ok, aga siis kui maha jaktus käuu´ks oli tagasi:S, nüüd plaanis puksid ära vahetada ja määret vahele panna, üks teadja itaaliaautost mainis et pooltelje määre pidi sinna suhk hää olema, teen katse kui toimib siis ehk lahendus ka teistele kellele kiuksumine ei meeldi.

...tunneks huvi küll, mul nii Ti kui GT mõlemad esisillad käuksuvad endiselt, aga pole viitsind ennast tahmaseks püherdada, kui mingi lahendus, siis jaga aga julgelt :wink: ...kusjuures mul siis kui asi "soojaks sõidetud" kaob kiuks üsna ärr ja puksid hujuksid kõik tiptop ja asi tihe ja korras... eks kevad parandab asja äkki siis :)

...samas läbi muzzi eriti ei kosta nagunii midagi :lol:

jaaaa.

vanasti segati vett või hulka ja piima hulka ja suhkur oli ka niiske ja kodus kuivas kamakaks ja jahuga oli probleeme... vorst lausa nõrgus veest...

paistab et hea nõukaaegne komme on nüüd teede rev jõudnud ja asfaldi hulka segatakse vett... nagu stroi bat-s, kevadel lihtsalt sulab asfalt koos lumega ära!

RAEH, tra...

kus see K-Fyhreri lubadus on 4 mirjardit teedesse, mis kohalike omavalitsuste propagandas kajas reipalt?

kusjuures tuleb tunnistada sama... kiuks kadunud niipea, kui temp t6usis nullist k6rgemale.... :lol:

Ma vahetama ei hakka, kui just loksu vahel pole... m22ret tuleb panna kyll, et hoiduda edaspidisest kiuksust ja kolksust...

Kusjuures... v2ike t2helepanek yleyldse k6igi autode zharniiride puhuks:

uued zharniirid peavad tykkmaad kauem vastu, kui neile enne kylgemonteerimist sinna kondi sisse pisut zharniiri vms m22ret panna. Ei hakka k22ksuma ega kolksuma nii pea. Endal kodus veel veneajast p2rit p2ris ehtsat zharniirim22ret :)

Isa oma transporteril m22rib ja l2bis6idu erinevus m22rimata ja m22ritud zharniiriga on ligi kahekordne, enne kui uut vahetust vaja.

Uutel zharniiridel teatavasti ei raatsita v6i turundusnipist tulenevalt ei tahetagi eriti oluliselt m22ret tehases panna.