M: Alfa Romeo 33 Sportwagon, 1991a (Müüdud)

Alfa Romeo 33 Sportwagon 1991a

1,7 8V Boksermootor - Just vahetasin hammasrihmad ja õli. Paar aastat tagasi tehtud mootori kap.rem.

Manuaalkäigukast - Sünkrod ragisevad, teine kast kaasa

Tumeroheline - Kerel roostet väga vähe, mõned täpid bensiinikorgi juures. Auto on osalenud kerges avariis seega esimese parema tiiva toon veidi heledam.

Ees tungraua tõstmis kohad vajavad keevitust, ma ise mõtlesin et suve sõidaks ära ja talvel keevitaks.

Varustus ja lisad :icon_roll:

roolivõimendi
kesklukustus
turvavööde eelpingutid esiistmetel
2x elektrilised akende tõstukid
poolnahkpolster
tagaistme seljatugi allaklapitav
nahkkattega rool
reguleeritav roolisammas
jalamatid (tekstiilist)
stereo
udutuled (eesmised, tagumine)
sportvedrustus (madaldusvedrud)
katusereelingud
tagaklaasi soojendus
pagasikate
tagaklaasi puhasti
veokonks :icon_moron:
Image
Rohkem pilte http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=0a07

Hind 1200.-

Rain
5187245
Last edited by alfistiman on 20 Jul 2012, 23:14, edited 2 times in total.

::itpnt::

käidud ja nähtud 8)

:icon_censored: kui madal see aparaat on originaaliga võrreldes :finish:

kahjuks testsõitu teha ei tahtnud, kuna:
1. mu 156 oli risti ees :mrgreen:
2. oleKS ma selle rooli istunud, siis 90% tõenäosusega oleks mul nüüd ka SW (ja hoolimata kõigest ei ole mul hetkel võimalik veel ühte autot omale lubada... vähemalt mitte enne, kui 145 ja 155 jällegi vapralt ringi vuravad)

aga seltsimehed unetud - kiirustage (sellist pakkumist tõenäoliselt niipea ei tule- kui üldse kunagi)
Tegelikult ma olen normaalne....

Tere. Kas müüd sest hädasti sularaha vaja või käib vahetusvariant ka ?
Ausalt öeldes on mu pakutav auto tõelisele alfistile võimalik, et naerupahvakuid esilekutsuv Orion aastast 91, kuid küsija suu pihta ei lööda ! Masin ise kirsipunane ning tugeva kerega ning ausalt teeniva tehnikaga. Masina väärtus on ise kuskil 500 eurot ja kui härral plaan ikkagi müüa, siis kas poleks lihtsa Fordi müümine lihtsam töö ?
Vabandan juba ette väärtusliku aja raiskamise eest, kui mõtte teile üldse ei sobi. Kuid Alfapisikusse nakatununa ma lihtsalt pidin küsima ! :icon_hi:
Alfas are for nice people...