müüdud lukku

zakalwe wrote:hei,

ma võiksin olla peaaegu huvitatud (tõsi, mitte kohe täna, vaid sõltuvalt, hm, asjaolude edukusest), aga siin on paar olulist küsimust.
Esiteks, jäi seisma, kui kauaks? Teiseks, MIKS need tagapidurid ei võta? Kurb kogemus praegu enda 33 elluäratamisel ütleb, et seismise tagajärjed võivad olla kaunis õudsed ja lisaks ostusummale, kui ise eriline mehaanik ei ole (mida ma ei ole), tuleb investeerida teist samapalju või rohkemgi, et masin lõppeks liikuma saada. Pluss tiib ja tuli ja kapott ja stange, eks, mida ka tasuta ei anta ega üles peksta.

ps

müüdud lukku

ar2r/33 wrote:zakalwe, ära raiska end kahele alfale :) Usu mind, tööd piisab ka ühe 33ga :D

no 33 on rohkem nigu mu eralõbu, miskit suuremat kah oleks vaja külmkapi asemele.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

müüdud lukku

oled sa umbes uurinud palju need tiivad stanged kapotsikud sinna juurde võiks maksma minna (ma ei usu, aga oled ehk proovinud mõnda mutrit või poltsi seal lahti keerata, kas üldse kannatab või lähevad puruks->eriti mõeldes piduri värkide vahetusele)

müüdud lukku

segusilm wrote:oled sa umbes uurinud palju need tiivad stanged kapotsikud sinna juurde võiks maksma minna (ma ei usu, aga oled ehk proovinud mõnda mutrit või poltsi seal lahti keerata, kas üldse kannatab või lähevad puruks->eriti mõeldes piduri värkide vahetusele)

ps

müüdud lukku

Jah nii ta on tõepoolest mäeltan isegi et sai ennast lolliks taotud 155 taga õõtsade kätte saamisel ...ei tahtnud need poldid mitte liikuda ja tuli appi võtta sõber relakas ja pärast 200.- tk polti osta. :D