Alfa Romeo 166, 1999 - janar_t
#61Pigem keskele panna kuhugi silencer. Võik selle reso maha võtta kohe.

. Võib-olla, et ostan originaalsüsteemi
. Võib-olla, et ostan originaalsüsteemi 

jah sedajanar_t wrote:Novoli kraamiga pahtlist lakini. Kui sa seda küsisid

, pole ka võimatu et hakkab õhtale minema); tagumised suppordid peaks pulkadeks võtma; kui summuti täiustamiseks läheb peab ka kässaritrossid ära vahetama (praegune plaan on Peugeot 605 V6 lõpupütt külge aretada, nibin-nabin peaks laiuse poolest mahtuma, muud parameetrid on head); soojendusradikas on juba talvest saadik järjekorras; stabikapuksid tuleks ära teha (mul nendega üks hea plaan, mille õnnestumise korral tuleb ka lühijutt DIY sektsiooni
, pole ka võimatu et hakkab õhtale minema); tagumised suppordid peaks pulkadeks võtma; kui summuti täiustamiseks läheb peab ka kässaritrossid ära vahetama (praegune plaan on Peugeot 605 V6 lõpupütt külge aretada, nibin-nabin peaks laiuse poolest mahtuma, muud parameetrid on head); soojendusradikas on juba talvest saadik järjekorras; stabikapuksid tuleks ära teha (mul nendega üks hea plaan, mille õnnestumise korral tuleb ka lühijutt DIY sektsiooni  ) + veel ports asju, mida auto all ja ümber roomates märganud olen. Sõnaga, igav ei ole
) + veel ports asju, mida auto all ja ümber roomates märganud olen. Sõnaga, igav ei ole 
 . No ei julgenud ise seda nuppu nii kõvasti tagurpidi keerata, kui vaja oleks olnud
. No ei julgenud ise seda nuppu nii kõvasti tagurpidi keerata, kui vaja oleks olnud  . Muus osas muutusteta.
. Muus osas muutusteta.Jarmo wrote:Vanem nägu on ikka ülbem

)
 )