Alfa 145 klõbin

Alfa 145 1996a 2.0l 16v 110kw
Masinal klappid ammu juba klõbisevad,plaan oli remonti viia viljandis aga koht kuhu viisin ei julgetud näppima hakkata seda asja. Aga täna ringi sõites pöörded olid yhtlased märkasin et lihtsalt järsku klõbin kadus,mitte yhtlaselt vähenes vaid järsku oli läinud,et kuidas see klappi systeem alfal toimib.

Alfa 145 klõbin

:icon_hi:

tühikäigu "klõbinat" tekitab sellel mootoril variaator (ehk see tore seade mis võimaldab nukkvõlli keerata "äkilisemaks")- klõbin peaks kaduma peale umbes 2000 rpm piiri ületamist

16VTS mootorite kõige nõrgem detail muuseas- võib juhtuda, et see õnnestub ära parandada (on olemas spetsiaalsed remontkomplektid) võib juhtuda, et see tuleb välja vahetada

Ära jumala eest seda autot "suvalisse" kohta remonti vii (ja täna jumalat, et Sul "ei juletud" klappe reguleerima hakata :mrgreen: - kuna sellel mootoril on hüdrotõukurid ilusti olemas, siis oleksid arvatavasti ennast haigeks maksnud veaotsingu eest)
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa 145 klõbin

kas on kuskil mõni hea koht kuhu auto jätta,asukoht pole probleem,peaasi et saaks korda ja töö oleks ka kvaliteetne ning võiks olla ikkagi teatud kogemus asjaga

Alfa 145 klõbin

Harjumaal/Tallinnas ei ole asi keeruline

kui tahad head, kiiret ja kindlat tööd, siis Pilot; -> Tallinn
kui tahad kogemustega, kiiret ja odavamalt, siis TRK -> Tallinn
kui tahad kogemustega ja aeg ei ole väga oluline siis Alfakesko (foorumikasutaja Alfistiman) -> Vaida

kõigis kohtades on viisakalt kogemus ja vajalikud seadmed/masinad olemas :wink:

Alfa 145 klõbin

ahh, lõpetage ära, iga mõistik töökoda saab sellega hakkma, ärge ajage hirmujutte alfa kohta, täiesti tavaline auto ja ka ülaltoodud lahendus on täiesti tavaline

Alfa 145 klõbin

supp wrote:ahh, lõpetage ära, iga mõistik töökoda saab sellega hakkma

iga "mõistlik" saab... iga suvaline ei saa (see on masendav kui palju on jätkuvalt autokodasid , kelle jaoks mõiste "remont" tähendab tuimalt asjade kruvimist ja kui siis selgub, et midagi ei ole nii nagu harjutud, siis... :roll: )