mida tuleks ostu puhul jälgida ?
Tegu siis 99a Alfa 166-ga, läbisõit 120tuh ja mootoriks 2,5 v6 140kw.
Kapoti all on ju kõik plastiga kinni kaetud, midagi kuhugi näha pole.
Kuidas on lood Alfa kerega, kas roostetama kipub? Kas Alfa pidamine on kallis ? (varusad, hooldus)
ette tänades,
Matu
Plaan osta Alfa Romeo 166
#2Soovitaks mõnes pädevas kohas pilk lasta peale visata.
Roostetamise koha pealt niipalju, et ei roosteta ta rohkem midagi kui mõni teine auto, tsingitud kere siiski, samas ei tea ma autot mis selle soola koguse juures, mis meie teedele maha pannakse, ei roostetaks.
Auto pidamine on igal juhul kallis, kui teda korralikult hooldada.
Ise muidgi sooovitak 166 3,0 või siis 156 2,5 tõmme vähe parem ja lõbu rohkem
Roostetamise koha pealt niipalju, et ei roosteta ta rohkem midagi kui mõni teine auto, tsingitud kere siiski, samas ei tea ma autot mis selle soola koguse juures, mis meie teedele maha pannakse, ei roostetaks.
Auto pidamine on igal juhul kallis, kui teda korralikult hooldada.
Ise muidgi sooovitak 166 3,0 või siis 156 2,5 tõmme vähe parem ja lõbu rohkem

#3matu111 wrote:Kas Alfa pidamine on kallis ? (varusad, hooldus)
usud, et sellist küsimust on see ja eriti auto24 foorumid paksult täis.
kes sulle veel vastata viitsib? ei tea.
mina igatähes mitte.
tsiteerides family guy-d: "figure out yourself".
#4ma ei saa küll aru nüüd miks nii vaja öelda on ?
räägiks siis parem, palju ligikaudselt igasugu silladetailid, puksid ja muud jubinad maksavad ja kui tihti neid eesti teedel vahetada vaja on, teades meie auklike teid...

räägiks siis parem, palju ligikaudselt igasugu silladetailid, puksid ja muud jubinad maksavad ja kui tihti neid eesti teedel vahetada vaja on, teades meie auklike teid...

#6just.
opel corsa on kindlasti odavam pidada, maserati quattroporte kindlasti kallim.
silladetailidega on nii, et kuidas otsida viitsid... esinduses on suht kallid, aga taas mitte kallimad kui teistel sama klassi autodel. ja kuna 166 on suht uus auto siiski, siis b-osi väga ei ole.
seega mõnd vanemat alfat oleks kindlasti odavam pidada... nt 164.
opel corsa on kindlasti odavam pidada, maserati quattroporte kindlasti kallim.
silladetailidega on nii, et kuidas otsida viitsid... esinduses on suht kallid, aga taas mitte kallimad kui teistel sama klassi autodel. ja kuna 166 on suht uus auto siiski, siis b-osi väga ei ole.
seega mõnd vanemat alfat oleks kindlasti odavam pidada... nt 164.
#7olen ise üle aasta 166 (3,0 aastast 2002) omanik ja siiani pole erilisi probleeme olnud (väljaarvatud plekimõlkimine mitteminu süül)-ainus asi mishäirisoli see et jupid tulid/tulevad itaaliast ja oma 2kuud!!!!
Nüüd hakkavad ka osad puksid väsima ja sai veits hindu uuritud:
Esiõõtsad 2 3980.-
Vasak välimine rooliots 1 165.- Vasak sisemine rooliots 1 414.-
Hammasrihm 1 600.-
Rullikud 2 1360.-
Pinguti 1 1700.-
Õlifilter 1 115.-
Tagumine stab. varras 1 2456.-
Need ei ole esinduse hinnad!
Kuid minu arvates kaalub sõidumõnu kõik need hinnad üles!!!!
Nüüd hakkavad ka osad puksid väsima ja sai veits hindu uuritud:
Esiõõtsad 2 3980.-
Vasak välimine rooliots 1 165.- Vasak sisemine rooliots 1 414.-
Hammasrihm 1 600.-
Rullikud 2 1360.-
Pinguti 1 1700.-
Õlifilter 1 115.-
Tagumine stab. varras 1 2456.-
Need ei ole esinduse hinnad!
Kuid minu arvates kaalub sõidumõnu kõik need hinnad üles!!!!
#82 kuud kipuvad need jupid tulema kui esinudusest tellid. Ise olen viimasel ajal ainult pirni tänaval käinud ja siiamaani on neil kõik jupid, mis vaja on läinud, mitte kauem kui paari päevaga olemas olnud, sealhulgas näiteks tagumine ukselink, mis külma ilma ja arutult suure jõu koosmõjul ükskord pihku jäi 

#9Sai Tartu Autoringist hinnapakimise, 2.0 mootor 2000 a.:matu111 wrote:Kas Alfa pidamine on kallis ? (varusad, hooldus)
HAMMASRIHM 580
RIHMA PINGUTI 996
JUHTRULL 490
BALANSIIRI PINGUTI 432
BALANSIIRI RIHM 1035
LAMERIHM 693
LAMERIHMA PINGUTI 864
LAMERIHMA TUGIRULL 1073
KÄSIPID.TROSS 1281
KÄSIPID.TROSS 1281
ÕÕTSHOOB AL.P 3843
ÕÕTSHOOB AL.V 3843
ÜL ÕÕTSHOOB VAS. 1168
ÜL ÕÕTSHOOB PAR. 1168
KOKKU KOOS KÄIBEMAKSUGA 18%: 18 747,00 kr
See on nagu mina aru saan ilma tööta.
Võrdluseks BMW e36 veermiku korda tegemise eest küsiti esinduses üle 16000.- koos tööga, seal oli mootori tihendit, amordi kated, rooliotsad, veel midagi mitte surmavad... Vot müün selle bemmi maha ja teen Alfa korda, loodan et raha jätkub

#10Need õõtsad tunduvad ülekohtuselt kallid. Pirni tänavalt sain esimese õõtsa 2k eest eelmine nädal ja kunagi sa esinduses tagumisi vahetatud, ega needki minu arust kallimad ei olnud.
#12Et siis ühesõnaga alfad lagunevad ja jupid kallid?? On need jupid siis kallimad kui bemmil või audil??
Plaan oleks endale kah alfa 166 osta
aga nagu üks tegelane ütles et see on soojamaa auto ja jupid kallid et osta endale parem volvo
saad sama raha eest hea volvo...
Et mida siis teha
üks on kindel volvot ma ei osta ja selle alfa lähen vaatan üle, muidugi kui ta veel alles on kui koju jõuan kaugelt maalt
Plaan oleks endale kah alfa 166 osta
aga nagu üks tegelane ütles et see on soojamaa auto ja jupid kallid et osta endale parem volvo

Et mida siis teha

#13Ehhee.iga auto sild laguneb sõites mööda Tallinna vapustavalt siledaid teid..ega mujal Eestiski olukord parem ole
Huvitav, kust tuleb see fenomen, et alfa laguneb hirmsasti 

#14Tädipojal Volvo S80 ja just hiljuti jooksis mootor kokku 
Kallid inimesed: KÕIK AUTOD LAGUNEVAD olenemata sellest, kas neid hooldatakse või mitte. Kui neid hooldada, siis nad on pidevalt sõidukorras, kui mitte, siis varsti ei sõida. Minu arust alfa ei lagune küll rohkem, kui mõni muu auto. Tuleb osta lihtsalt korralik isend. Selleks mine kuiva ilmaga sõitma ja kuula sillakobinaid. Käi ostueelses ülevaatuses jne

Kallid inimesed: KÕIK AUTOD LAGUNEVAD olenemata sellest, kas neid hooldatakse või mitte. Kui neid hooldada, siis nad on pidevalt sõidukorras, kui mitte, siis varsti ei sõida. Minu arust alfa ei lagune küll rohkem, kui mõni muu auto. Tuleb osta lihtsalt korralik isend. Selleks mine kuiva ilmaga sõitma ja kuula sillakobinaid. Käi ostueelses ülevaatuses jne