Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#815
:icon_wtf:

ma vist olen imelik aga... esteetiliselt on 156 sellest oranzist jõletisest ikka mitu peajagu üle (Aventador ei ole mingi iludus aga oranzina on see kuidagi lausa jõle-> oleks vähemalt siis kole nagu näiteks LM002 või midagi) :roll:

ja tegelikult ka Busso on ilusam, kui see steriilne 12 silindriline plokk (võibolla avatud mootoriruumiga on asi parem)
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#822
Uuendustest niipalju, et seoses remapiga sai kollektorite väljalase ilusaks, võrreldes vanaga :icon_thumbdown:
TTK Dynos istusin terve päeva. Enamuse ajast läks ühe veateate tuvastamiseks, ennem kui aju lugema hakkasime. Tuli välja, et see GTA aju ei peagi välja andma ID nr't selles kohas. Ootasime OK kinnitust sellele, ligi 5 tundi! :P
Kui juba asi läks aju maha lugemisele ja Inglismaale VIEZU tuuningule selle originaalprogrammi ümberkirjutamiseks ja uuesti sisselugemiseks, siis kokku läks umbes 1.5h. Kui sai ka viimane dyno tehtud.
Vahe oli 10hp ja 11nm torque "tõmmet".


https://dl.dropbox.com/u/46330482/Dyno% ... 0remap.JPG

Kohapeal teostas tööd Viktor Sarap, kes hakkab ka tulevikus erinevaid mudeleid remappima.
Tagumikuga tunnen, et läheb paremini pöördesse ja oluline oligi saada just tõmmet juurde igas pööretevahemikkus. See õnnestus :icon_thumbup:

Lisamuredest veel see, et ennem kui TRK'sse keevitamisele läks väljalaskekollektor, andis veateadet lamda nr.2. Lootsin, et see veakood ei tule enam tagasi, kui kollektor korras, kuid endiselt näitab "open loop"'. Kuna lamda on ainult pool aastat vana siis garantii peaks kehtima ja lähen Pilotisse uurima jupi väljavahetamise võimalikkust.

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#823
Enne jõulupühi tagurdati Kristiine parklas sisse. Kannatada said parem tuledepesur (murdus ära stange küljest) ja siis veel kroomist iluliist kolmnurga kõrval. Naga kinnitus murdus stange sisse ära.
Siit ka küsimus, kas tuledepesurit annab välja ka vahetada või see on stange külge integreeritud.
Ütleme, et kas ise koduste vahenditega annaks välja vahetada?

Kui kellegil on ka pakkuda mingi rulli eest (punast värvi) parempoolne tulede pesur (2 pihusti otsaga) siis oleksin tänulik. Midagi peab välja mõtlema ka selle esiliistuga.
https://www.dropbox.com/s/oaw6u15jx2tsz ... 8.27.jpg?m

https://www.dropbox.com/s/q9keyrg9zzrsr ... .58.46.jpg
Siit on näha, et on lahti kuna kinnitus on stange sisse ära murdunud. Seda ei saa eraldi minuteada ka ära vahetada kuna on osa suuremast esitükist... :icon_problem:

Inimene on teada, sest ma ise olin autos kui ta sissetagurdas. Ei tea kuidas inimesed ei märka :captain:

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#824
:icon_thumbdown:

põhimõtteliselt peaks see parandatav/vahetatav olema- istub see ju lihtsalt nagadega stange peal(?)

kroomliistuga peaks veel lihtsam olema- helista Janole - ehk on temal olemas või telli uus (acar pakub seda miski 44 raha eest)-> see suunaja peaks olema kõigil 156-tel kuni FL-ini sama
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#825
Huvi pärast vaatasin ka esipampri hinda su autole. Väga aia. Aga jah see pesur on vahetatav ning liistu osas võta kindlasti Janoga ühendust ta saab sind väga hea hinna eest kindlasti aidata sellega. Täielik ebaõnn, et osad inimesed lihtsalt ei märka... punane võiks ju päris hästi silma hakata.