Roomame Milaanosse?

Peaaegu täielik offtopic aga ei lihtsalt ma ei suuda seda perfektselt siia teemasse sobivat pilti lisamata jätta (sügava kummardusega teemaalgataja ees loomulikult) 8)

Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Roomame Milaanosse?

Sügisel sai mindud Ventspilsist Rostocki. Huumorireis. Rekkameeste laev ju. Karaoket ja diskot ei ole, aga lärmavaid rekkamehi kogu baltikumist. Samas kajutid on viisakad ja süüa saab rikkalikult. Lihtsat, aga maitsvat ja palju. Tulles jäime veel tormivangi aga söögikorrad käisid ikka nagu kellavärk. Ei mingit koonerdamist. Isegi väike Tax-free on paar tundi päevas avatud.

Oma seltskonnaga kindlasti väärt kogemus. Soovitan just tagasisõidul kui kett juba maas ja tahaks aint koju, mitte Poolat sõita.

Roomame Milaanosse?

...äääh, see ferrari on mingi kommertsvärk, keda see huvitab :lol:

lähme parem muuseumisse ferrari ema ja isa vaatama :wink:

...a muidu olen ise ka laeva silmas pidanud, ükskõik siis kas stokki või rostokki ja sealt fadüüt allapoole

Roomame Milaanosse?

ideee on lihtsalt vaimustav! Aga kuna vahetan t88kohta, siis pole sel suvel ilmselt lootust puhkusele. Ja kui ei vaheta, siis puhkus ilmselt oleks, aga finantsi tripi jaoks oleks k6vasti v2hem. Idee on ulme hea...

Ja muidugi sooviks ka sellist rahulikku kimamist... st kihutada v6ib, aga 24h j2rjest ei j6ua...

Siia foorumisse sobiks ideaalselt postitada yks link, mille mul tyrduk leidis... nimelt yks Itaalia tripi (2kki isegi oli Milaano) reisikiri. Nemad l2ksid l2bi baltikumi ja poola siit otse alla.

Jah ja sept vms aeg oleks vist k6ige 6igem, kuna siis seal selline meie suvi rohkem :)

Roomame Milaanosse?

alfanatico wrote:...äääh, see ferrari on mingi kommertsvärk, keda see huvitab :lol:

noh, ferrari on way üle minu ostujõu...

samas ma ei saa salata, et nähes ferrari võistlusautot ja kui see veel käima pandi ja korra pedaaliti... siis värises põlv ikka erutusest paar minutit... isegi selle auto treilerile lükkamine tundus antud kontekstis justkui preemiana. lisaks oli auto omanik üllatavalt mõnus inimene.

lisatud pilt on illustratiivse loomuga analoogsest autost mis minu kehavedelikud liikuma pani.
Image

Roomame Milaanosse?

vedruseib wrote:tagasi Milano teemasse:
uvitav, kas tripile kaasatulek m6ne teist marki liikuriga on keelatud (mis vbolla polegi yldse itaallased)?

Muidugi kahtlemata selge on ju see, et Alfad on eelistatud...

isiklikult leiaks kah, et ERITI teretulnud võiksid olla Maseratid, Ferrarid, Abarthid (lisaks siis ka Lancia/Autobianchi ning Fiatid või miks mitte ka nende derivaadid-> Lada näiteks) :lol:

aga tegelt siiski :arrow: sõiduk ei määra juhti :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....