Alfa Romeo 166 2.5 V6 - traveller

#16
Jan1 kirjutas:Selle vooliku asjus teen kohe homme neile peapesu. Kuigi tööd teevad nad korralikult, aga eks juhtuda võib ikka.
Eks ikka juhtub!
Sellega nõus, et tööd teevad korralikult ja peamine minu jaoks...suhtumine on paigas. Sellepärast ka tulevikus üsna kindlalt sinna ka teiste autodega :) .

Vahelduseks sai käetoe kaan ära parandatud. Nagu tüüpiliselt, üks kinnitus ära murdunud. Hea ja korralik liim teeb imet ja mõistliku kasutuse juures usun, et jääb ka kestma.

Tänasest hakkas ka kesklukk jamama. Üldiselt tundub parem esimene keskluku mootor õhtal või miskit muud takistab seda, et mootor ei jõua liigutada end. Natuke imelikuks teeb asja see, et võtme/puldi nupust kinni uksi ei pane (ei üritagi) aga lahti teeb küll või vähemalt üritab.

Alfa Romeo 166 2.5 V6 - traveller

#17
Tervitused kõigile ja tänud asjaliku foorumi eest.

Sai eelmise aasta lõpus see auto Janno käest ostetud. Väikestest muredest hoolimata sai auto Tallinna sõidetud ja jõudis õige pea TRK Värvide meeskonna hoolde. Igasugust pisemat ja suuremat remonti on tehtud, rohkem kui arvasin, aga oleme vist jõudnud juba lõpusirgele. Mõned pisemad tiirud on saanud linna peal juba teha, auto on hakkand meeldima väga.

Pisike Alfapalavik on juba tõusnud, sai teine Alfa ka soetatud (156, 2000a, 2.0 114kw Selespeed).