ALFAPILDID

#61
naljakas... kui ootasin oma 156 elektroonikutöö taga, siis küsisin ka Brera kohta, aga nähvati ülbelt, et brera hinnad algavad 700k'st alles... suhtumine oli kuidagi vastikult üleolevalt tõrjuv... polnd mul piisavalt jämedat kuldketti kaelas või milles oli probleem... ei saanud aru.



Alfanatico... olen sinuga nõus. See on tõesti kole üllitis :P

ALFAPILDID

#62
Kui see väga suur saladus ei ole, siis äkki ütleksid kes seda ütles?

Brera hinnad hakkavad 540 000.-st. :roll:



Pole ime, et alfasid eestis väga palju ei ole.



Et 100% ot ei oleks, siis viskan siia mullu nähtud eesti ilusaima pre facelift alfa 156 :wink:


Pilt
a.k.a Anthrax

ALFAPILDID

#63
Ega nad seal selle breraga eriti sõita ei taha lasta jah, pidavat vist mingi itaaliaauto oma olema mitte fakto. Kui ma telefoni teel tahtsin proovisõitu kokku leppida, siis oli neil jah selline suhtumine, et väga ikka ei tahaks lasta, aga kui ise kohale läksin ja küsisin, kas saab või mitte, siis pandi asjad ikka kohe liikuma. Oleks kasvõi kohe sõita saanud kui oleks aega ja tahtmist olnud.

ALFAPILDID

#64
Luman kirjutas:Ega nad seal selle breraga eriti sõita ei taha lasta jah, pidavat vist mingi itaaliaauto oma olema mitte fakto. Kui ma telefoni teel tahtsin proovisõitu kokku leppida, siis oli neil jah selline suhtumine, et väga ikka ei tahaks lasta, aga kui ise kohale läksin ja küsisin, kas saab või mitte, siis pandi asjad ikka kohe liikuma. Oleks kasvõi kohe sõita saanud kui oleks aega ja tahtmist olnud.


Olen ise selle majandusega väga lähedalt kokku puutunud.

Itaalia Auto on siis maaletooja firma ning ostabki omale proovisõidu jaoks autosid. Samuti on ka Brera demoauto.

Ilmselt on küsimus lihtsalt selles, et Brera pole just tavaline auto ning vastavaid "tilganäppijaid" käib "proovimas" tihti.
a.k.a Anthrax

ALFAPILDID

#66
E.T. kirjutas:eks ta õige on jah siis "tilganäppimise" hirmus kõigile trääsa panna võrdselt... kurat osteti demoautoks... las ta siis jäädagi demoautoks...
Ei tahtnud ma mitte kuidagi vabandada. Otseloomulikult on see müüja bläkk, et ta niiviisi käitub. Demoauto on proovisõiduks ning see on täiesti lubamatu, et müüja vabandab välja sellega, et see pole päris nende auto. Iga soovija peaks saama proovisõitu teha.

Sääraseid juhtumeid olen kuulnud palju. Peamiseks probleemiks on ilmselt see, et kõrval seisab nissan.

Olen isegi kuulnud kus inimene tuleb alfat ostma ja vägisi suunatakse ta pathfinderi või murano poole. Naised saunas on ka rääkinud, et müüja olevat kundele öelnud, et Alfa, see on üks s*tt auto. Hind langeb kohe kui uksest välja sõidad, laguneb nii mis hirmus jne jne. See siis ajast mil 156 oli uus auto.
a.k.a Anthrax

ALFAPILDID

#67
Anthrax, mul sulle 2 küsimust :)



1. kas oma nime valisid bändi järgi? :wink:

2. mis mõttes 156GTA on pre facelift alfa 156? :roll:


Et 100% ot ei oleks, siis viskan siia mullu nähtud eesti ilusaima pre facelift alfa 156


ps... breraga sõitsin küll kunagi jah, kuna olen kolm alfat ostnud itaaliaautost (või fakto või kurat teab kelle käest :lol: ), siis pole vist minus olnud põhjust kahelda ja proovisõiduks mitte anda



ps2... tänan komplimendi eest 156SW Ti osas, mulle omale ka väga meeldib 8)

ALFAPILDID

#68
1. küsimusest ei saanud täpselt aru, aga vastan sellele nii, nagu aru sain.

Anthrax sai kunagi puberteedi eas valitud "äge" nimi (kui vaid ma ise ka teaksin selle põhjust), mida kasutan siiani foorumites. Pole lihtsalt näinud vajadust selle vahetamiseks.



2. 156GTA, mida näinud olen, on minumeelest kõikse ilusam facelifti eelne 156, mis eestis liigub. Ehk pole Eestis ilusamat vanema ninaga 156, kui see GTA.
a.k.a Anthrax

ALFAPILDID

#70
alfanatico kirjutas:...selline bänd nagu Anthrax on olemas mida ma pubekaeas kuulasin hoolega, kaheksakümnendate lõpp... mõtlesin, et kas see on su lemmikbänd :)
Ausaltöeldes sain selle alles pärast selllise ägeda nime leidmist teada, et selline bänd on kah olemas. :lol:

PS: Ja ei osanud küsimusele vastata, kuna esimese hooga lugesin sinu postist, et kasutasid sõna bränd mitte bänd :oops:
a.k.a Anthrax

ALFAPILDID

#72
igapäevakasutuses olevad autod Kreetal:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt


ja vaatamiseks välja pandud uued mudelid:
Pilt
Pilt


ning varakambri jahedate võlvide all kuhu viidi teadmine riigist Estonia ja seal elavatest Alfaentusiast...
Pilt
Pilt


kütust saab!
Pilt


ja mesilased tulevad kui topicus ei püsi

:P
Pilt

ALFAPILDID

#75
Terv... Panen paar meie kohalikel teedel nähtud masinat üles... Piltide kvaliteet on nii nagu mu telefon heaks arvab... mõnikord hea mõnikord kehv...
Pilt
See Tlnas nähtud punane ja väga kena Ti


Pilt
Veel üks Ti teel Hiiumaale...


Pilt
Ja kord veel seesama must iludus.


Pilt
Ja siin üks 166 täna Muhus sadamas. Tähelepanuväärne on, kui palju pagasit saab kaasa võtta: kuut katusel ja jalgrattad taga konksu peal... Vaevalt pagasski tühjaks jäetud :P
cron