Alfanatico... olen sinuga nõus. See on tõesti kole üllitis

Luman wrote:Ega nad seal selle breraga eriti sõita ei taha lasta jah, pidavat vist mingi itaaliaauto oma olema mitte fakto. Kui ma telefoni teel tahtsin proovisõitu kokku leppida, siis oli neil jah selline suhtumine, et väga ikka ei tahaks lasta, aga kui ise kohale läksin ja küsisin, kas saab või mitte, siis pandi asjad ikka kohe liikuma. Oleks kasvõi kohe sõita saanud kui oleks aega ja tahtmist olnud.
Ei tahtnud ma mitte kuidagi vabandada. Otseloomulikult on see müüja bläkk, et ta niiviisi käitub. Demoauto on proovisõiduks ning see on täiesti lubamatu, et müüja vabandab välja sellega, et see pole päris nende auto. Iga soovija peaks saama proovisõitu teha.E.T. wrote:eks ta õige on jah siis "tilganäppimise" hirmus kõigile trääsa panna võrdselt... kurat osteti demoautoks... las ta siis jäädagi demoautoks...
Et 100% ot ei oleks, siis viskan siia mullu nähtud eesti ilusaima pre facelift alfa 156
Ausaltöeldes sain selle alles pärast selllise ägeda nime leidmist teada, et selline bänd on kah olemas.alfanatico wrote:...selline bänd nagu Anthrax on olemas mida ma pubekaeas kuulasin hoolega, kaheksakümnendate lõpp... mõtlesin, et kas see on su lemmikbänd