Re: O: Crosswagon juppe

:hi:

tagastange on põhimõtteliselt sama, mis spordivagunil, sisetunne ütleb, et esistange samuti. Q4 puhul lisati sinna lihtsalt natuke metalli sisse, et iga oks pamprit ära ei lõhuks.

Mis juhtus?
Tegelikult ma olen normaalne....

nagu ikka pilti kah- esipamper vajab arvatavasti natuke lisatööd/kinnitusi:

Cross tagapamper
cross_rear.png
cross_rear.png (9.54 KiB) Viewed 3917 times
FL tagapamper
FL_rear.png
FL_rear.png (8.91 KiB) Viewed 3917 times
Cross esipamper
Cross_front.png
Cross_front.png (9.96 KiB) Viewed 3917 times
Fl esipamper
FL_front.png
FL_front.png (9.63 KiB) Viewed 3917 times
Ja uute hindadest:
FL spordivaguni esipamper 198€; tagapamper võiks umbes samasse kategooriasse jääda (originaaltükkidena siis ca 300 juure per tükk)
krossivagunil-> 495 +490

kasutatud tükke Eestist erilist lootust leida pole :wave:

ts wrote::hi:

tagastange on põhimõtteliselt sama, mis spordivagunil, sisetunne ütleb, et esistange samuti. Q4 puhul lisati sinna lihtsalt natuke metalli sisse, et iga oks pamprit ära ei lõhuks.

Mis juhtus?
seekord nelivedu ei päästnud :)
Attachments
kraavis2.jpg
kraavis2.jpg (127.15 KiB) Viewed 3911 times

ts wrote:nagu ikka pilti kah- esipamper vajab arvatavasti natuke lisatööd/kinnitusi:

Cross tagapamper
cross_rear.png
FL tagapamper
FL_rear.png
Cross esipamper
Cross_front.png
Fl esipamper
FL_front.png
Ja uute hindadest:
FL spordivaguni esipamper 198€; tagapamper võiks umbes samasse kategooriasse jääda (originaaltükkidena siis ca 300 juure per tükk)
krossivagunil-> 495 +490

kasutatud tükke Eestist erilist lootust leida pole :wave:

495 + 490
kust sellise hinnaga saab

eestiaju wrote:
ts wrote::hi:

Mis juhtus?
seekord nelivedu ei päästnud :)
ütleks et sul täitsa vedas kui ainult stangedega asi piirdus.
Kusagilt Sliceri GTA teemast meenub et Crosswaguni esistange on teise kujuga ja istub hoopis 156 GTA laiemate tiibadega. Tava FL stange otsasid arvatavasti nii laiali ei venita et kokku sobiksid.

GTA stange on täiesti eraldi teema-> GTA-d ju faceliftiga ei tehtud (laius on neil igatahes sama; tiivad ise on erinevad-> Gta kasutab vanu tiibu, mida on natuke venitatud)

laiuse osas võib muidugi point sees olla küll :roll: Cross iseenesest on mõnikümmend mm laiem :roll: