Esimese hooga oleks vaja esimest ja tagumist stanget!
5236524
Re: O: Crosswagon juppe
tagastange on põhimõtteliselt sama, mis spordivagunil, sisetunne ütleb, et esistange samuti. Q4 puhul lisati sinna lihtsalt natuke metalli sisse, et iga oks pamprit ära ei lõhuks.
Mis juhtus?
Tegelikult ma olen normaalne....
#3nagu ikka pilti kah- esipamper vajab arvatavasti natuke lisatööd/kinnitusi:
Cross tagapamper FL tagapamper Cross esipamper Fl esipamper Ja uute hindadest:
FL spordivaguni esipamper 198€; tagapamper võiks umbes samasse kategooriasse jääda (originaaltükkidena siis ca 300 juure per tükk)
krossivagunil-> 495 +490
kasutatud tükke Eestist erilist lootust leida pole
FL spordivaguni esipamper 198€; tagapamper võiks umbes samasse kategooriasse jääda (originaaltükkidena siis ca 300 juure per tükk)
krossivagunil-> 495 +490

#4seekord nelivedu ei päästnudts wrote:![]()
tagastange on põhimõtteliselt sama, mis spordivagunil, sisetunne ütleb, et esistange samuti. Q4 puhul lisati sinna lihtsalt natuke metalli sisse, et iga oks pamprit ära ei lõhuks.
Mis juhtus?

- Attachments
-
- kraavis2.jpg (127.15 KiB) Viewed 3911 times
#5ts wrote:nagu ikka pilti kah- esipamper vajab arvatavasti natuke lisatööd/kinnitusi:
krossivagunil-> 495 +490
495 + 490
kust sellise hinnaga saab
#6küsi Pilotist või telli http://ricambi.alfisti.net/index.php?ca ... ories.htmleestiaju wrote:
495 + 490
kust sellise hinnaga saab
MUUSEAS- alfisti.net teeb praegu soodust tagastangele (on vaid 220.-)

#7ütleks et sul täitsa vedas kui ainult stangedega asi piirdus.eestiaju wrote:seekord nelivedu ei päästnudts wrote:![]()
Mis juhtus?
Kusagilt Sliceri GTA teemast meenub et Crosswaguni esistange on teise kujuga ja istub hoopis 156 GTA laiemate tiibadega. Tava FL stange otsasid arvatavasti nii laiali ei venita et kokku sobiksid.
#8GTA stange on täiesti eraldi teema-> GTA-d ju faceliftiga ei tehtud (laius on neil igatahes sama; tiivad ise on erinevad-> Gta kasutab vanu tiibu, mida on natuke venitatud)
laiuse osas võib muidugi point sees olla küll
Cross iseenesest on mõnikümmend mm laiem 
laiuse osas võib muidugi point sees olla küll