Re: K: Alfa 166

:hi:

tegemist on autoga, mis on viimase kolme aasta jooksul vahetanud omanikku lugemata arvul kordi (esialgne info on ka siin foorumis olemas, tagajalgset infot ei ole). Siit läks see auto teadmata teed 2012 oktoobrist kuhugi Pärnu kanti, peale seda ei ole enam mingit infot auto kohta... (jäi seisma peale avariid ja ei kujuta ette, mis sellega vahepeal tehtud onn)

Üldiselt julgeks arvata, et tegemist on autoga, mis kordategemiseks vajab vähemalt teist samapalju, kui mitte ka kolmandat samapalju. Muidugi - kui käed otsas on ja garaaz käeulatuses, siis nokitsemiseks igati hea projekt (korras 166 on väga mõnus masin)

Ja detailsemalt-> kere on natuke laineline (sõitmist ei sega), istmed on ära lägastatud (sõitmist ei sega), sillad ei ole arvatavasti pikalt remonti saanud ja vajaksid kõigi eelduste kohaselt põhjalikku remonti. Rihm on KINDLASTI vaja vahetada (lisaks on sellel kindlasti mingeid lisaüllatusi). kindlustust ja ülevatust pole juba pikka aega - auto väljavõte allpool:

Sõiduk (ALFA ROMEO 166, ZAR93600000006429) on osalenud kindlustusjuhtumis.
Teave kindlustusjuhtumite kohta on allolevas tabelis.
Aeg
16.12.2012
Koht
Pärnu, Pärnumaa
Sõiduk: AUDI A4 QUATTRO, 1999 Vastutuse ulatus: 0%
Makstud sõidukikahju hüvitis: kuni 500 eurot
Sõiduk: ALFA ROMEO 166, 1999 Vastutuse ulatus: 100%
Makstud sõidukikahju hüvitis: sõidukikahju ei hüvitatud
Käsitlev kindlustusandja: ERGO Insurance SE
Aeg
15.07.2006
Koht
Tallinn, Harjumaa
Sõiduk: ALFA ROMEO 166, 1999 Vastutuse ulatus: 0%
Makstud sõidukikahju hüvitis: 500 kuni 2000 eurot
Sõiduk: FORD TRANSIT 260S VAN, 2002 Vastutuse ulatus: 100%
Käsitlev kindlustusandja: Seesam Insurance AS
Aeg
07.01.2003
Koht
Tallinn, Harjumaa
Sõiduk: OPEL OMEGA, 2002 Vastutuse ulatus: 0%
Käsitlev kindlustusandja: If P&C Insurance AS
Aeg
26.08.2002
Koht
Tallinn, Harjumaa
Makstud sõidukikahju hüvitis kokku: summa on täpsustamisel või sõidukikahju ei hüvitata
Aeg
17.05.2002
Koht
Tallinn, Harjumaa
Sõiduk: MERCEDES-BENZ 250T D, 1987 Vastutuse ulatus: 0%

TEHNOÜLEVAATUSTE ANDMED
Tegemise kuupäev Kehtib Kuni Ülevaatuspunkt Liik Ülevaatuse otsus
06.02.2012 31.05.2013 E-Tehno OÜ (Tallinn) Korraline
10.11.2011 - TÜV Eesti OÜ Korraline
19.05.2009 31.05.2011 E-Tehno (Tallinn) Korduv
20.04.2009 - E-Tehno (Tallinn) Korraline
30.06.2006 31.05.2008 A-Ülevaatus OÜ (Maardu) Korraline

Kuupäev Toiming
26.10.2012 Omanikuvahetus
02.02.2012 Omanikuvahetus
06.07.2010 Omanikuvahetus
20.03.2008 Omanikuvahetus
08.06.2007 Omanikuvahetus
Tegelikult ma olen normaalne....

see on minu endine auto 2012 sügisel läks minu käest pärnusse, enne minu kätte sattumist oli käinud jah miljon korda käest kätte, siis ostis selle minu tuttav, kuna tal oli oma auto jaoks valuvelgi vaja ja maksis selle kohtutäituri võla ära (see oli mingi sümboone summa tegelikult) , ma siis igaks juhuks ostsin selle endale ja panin volvo veljed alla (mis seal ka praegu on), hrihma ja rullid (gates) +veep ja kõik vedelikud vahetasin ära, samas sai ka silla pudinaid päris palju vahtetaud, sh ka tagasillas, ühe esimese ül õõtsa andsin veel uuele omanikule kaasa ehk minu käes lahkudes oli esisild korras ja taga oleks veel võinud ühteist timmida, käis kehavasti, ei tea miks, samas oli õhulugeja toru ka teibiga paigatud, panin veel uue raadio kuna vana koodi ei tedanud,kere oli hea v.a see, et keegi oli vasakut küljekarpi keevitanud
üldiselt oli halvasti hoitud auto, aga ma ikka remontisin teda natuke, kui selle kehvasti käimise ka korda oleks viitsin orgunnida poleks väga viga olnud, seest oli korralik, aa sumbs sai ka veel mingi saab-i püti abil pooluus jne
müüsin ära kuna mul polnud seda vaja (tegelikult kui ostsin, siis polnud ka vaja, aga noh mõne alfa võib ikka vahest osta ju)
aga noh 166 ongi siuke massin et ühest otsast remondid ja siis kui ringi peale saad hakkab jälle lagunema sealt kus algasid
aa, maksin ta eest ka 700.-

Suured tänud vastanutele ,sai jälle targemaks :hi: Esmaspäeval lähen vaatama teda, ilmselt kui käib ,s6idab ja pidurdab ,siis v6tan ligi. Kuna talveks teist autot vaja ja mercedese panen sooja tuppa seisma. Samas garaaze on kaks ja teises saakski Alfat nokitseda. Kuna uustulnuk siin foorumis,siis kysin ka kohe,et kus kohast Alfa rahvas oma liikuritele enam jaolt varuosi soetab,kuna asi selles,et alfaga ikkagi tiba keerulisem kui, bemari voi mersuga...

Postimehes oli jutt kuidas Magasini tn. üks eraisikust automüüja maksuameti poolt pihtide vahele võeti. Oli olematu firmana reg. ja arveldas ainult sularahaga. Ei tea kas sama mees. Artikkel oli muidugi ilusti tellitud esinduste poolt või midagi sinnapoole.

Jan1 wrote:Postimehes oli jutt kuidas Magasini tn. üks eraisikust automüüja maksuameti poolt pihtide vahele võeti. Oli olematu firmana reg. ja arveldas ainult sularahaga. Ei tea kas sama mees. Artikkel oli muidugi ilusti tellitud esinduste poolt või midagi sinnapoole.
Artikkel ise siin.

Ma oma lühikese elu jooksul üsna mitmes esinduses töötanud ja sellised artiklite "tellimised" on ikka väga naeruväärsed teemad :crazy:

terv, teager
Image

nonäed- keegi võttis ja nokkis natuke-> vähemalt on autol nüüd ülevaatus olemas (kolme "pisiveaga")

kes teab- ehk on nüüd tõenäolisem selle eest mingi 700.- saada :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....