166 3.0 tembutab

Peale käigukasti vahetust, masin enam üldse ei taha töötada. Tühikäigul joriseb kenasti, kuid pöörde ei lähe üldse. Kuidagi saab meelitades peaaegu 5000 pööret kätte kuid ilgelt puterdab. Kas kellelgi on mingi huvitav idee mida proovida. Õhulugejat proovisin vahetada, voolikud lõdvikud kõik käisin üle. Kas on selline oht, et kuin kasti poolset vända simmerit vahetasin siis pärast panin hoorata valesti tagasi? Nimelt siis kui olin hoorata maha kiskunud siis avastasin, et sellel on ju see vända anduri hammasvöö(või midagi taolist). Aga ma väga ei tahaks seda kasti uuesti maha kiskuda :) äkki on ikka mingi muu probleem või mis te targad arvate?

Re: 166 3.0 tembutab

Ma ei taha uskuda, et sa said hooratta valesti tagasi panna. Sest seda pole tõesti mugavam remontida. Aga arvutit järgi panna ei ole võimalik panna, to peaks kohe vea sulle ütlema?

Ps: Hakkasin kah ise mõtlema, et remonditud 2,5 156 mootor ei taha kah väga pöördesse minna ja ei tööta tühikäigul hästi, äkki sain kah sama veaga hakkama :O

Re: 166 3.0 tembutab

pigem soovitaks kah esmaselt diagnosti-> ÜLDISELT vist hooratast valesti tagasi panna ei õnnestu... rääkimata sellest, et ma ei ole täiesti kindel, et V6-l asendiandur just hooratta pool on (164-l ja GTV-l igatahes on see teisel pool ja kui aus olla, siis ma hästi ei kujuta ette millises uimas peaks olema disainer, et see kasti juurde vedada)

mingi jama Sul igatahes anduritega on (puterdamine muidugi viitaks pigem nukaandurile-> kui väntvõll paigast oleks, siis teoreetiliselt ei toimetaks see ka tühikäigul korralikult)
Tegelikult ma olen normaalne....