Mure

:? ts@otsis küll hoolega igatsugu kohtadest, kuid..... tulemuseks peab tunnistama, et mitte keegi mitte üheski kataloogis ei suuda Arna´t Alfaks pidada :lol:

vast kõige lihtsam variant- võta ühendust mõne 33-e juppide müüjaga (alfistiman ehk?) palu laenuks I või II seeria 33 supporti ja katseta.

seega saad kindlalt teada, kas pidurid on tal Alfalt (eeldatatvasti siiski on) või cherry'lt - seda teadmist läheb vast ka edaspidi vaja :wink: kuna (rõhutaks jälle, et) tegu on autoga, mille parem pool 8) (mootor+veermik) pärineb Autolt (seega võiks eeldada, et ka pidurid), kehvem pool :( aga nissanilt (seega võid teoreetiliselt sattuda olukorda kus avastad, et esimesed pidurid on ühe auto omad ja tagumised teise omad)

p.s. ts@ ei halvusta nissanit üldiselt (lihtsalt kui võimalus oleks, siis sõidaks ringi vaid sellise hübriidi esiosaga)
Tegelikult ma olen normaalne....

Mure

pidurisupporti peaks leidma aga asi selles, et mul on nad erinevad (autod on olnud eri vanusega) parem oleks kui kodanik rizto tuleks ja võtaks oma supporti kaasa, siis saab vaadata kas leiab mõne samasuguse.

Mure

Stihl wrote:Arnal peaks sama esisild jms küll olema, aga kellel sihuke (Arna) sin Eestimaal ette näidata on...???

Kodanik rizto müüs seda (vähemalt mingi aeg tagasi) siin samas foorumis.

Nii, et ma usun, et kui isand Stihl tugevalt huvi tunneb ,saab ta ise varsti Datsun-Alfat ette näidata :wink:

Mure

MorzokMan wrote: Kodanik rizto müüs seda (vähemalt mingi aeg tagasi) siin samas foorumis.
Nii, et ma usun, et kui isand Stihl tugevalt huvi tunneb ,saab ta ise varsti Datsun-Alfat ette näidata :wink:

Et sis mina peaksin ta ära ostma we? - Esialgu ei olnud küll plaanis...

Aga ma tean üht alfaklubi venda, kes võiks selle peale küll erutuda.... :D :D :D