1,9 JTD turbo lõdvik

#1
Panin, eelmisel nädalal, Alfal taga sõites tähele, et summutist viskas korralikult musta suitsu. Mõtlesin, et ju siis kasutati paremat jalga liiga aktiivselt. Täna naine kurtis, et halb ja häbi linna vahel kulgeda, et tossab hullult. Kapoti alla kaevudes avastasin, et turbo lõdvikus, mis vahejahutist sisselaskesse läheb, haigutab ca 8cm pikkune pragu. Hetkel paikasin asja "tati ja teibiga" aga ajas kestev selline lahendus ei ole. Siit küsimus, kas sellised lõdvikud on ainult esinduse teema või tasub veel kusagilt küsida? Ladu24 OEM koodi peale ei osanud midagi arvata. Ebays olen juba neid vaadanud. Kas Fiat'i ja Alfa esinduses on samadel juppidel hinnavahe? Mäletan kunagisest ajast, et Citroeni mehed käisid juppe ostmas Peugeot esinduses, kuna Veho hinnad olid oluliselt kõrgemad.
Originaalkoodid peaks olema:
ALFA ROMEO 50508081
ALFA ROMEO 51702364
147JTD

Re: 1,9 JTD turbo lõdvik

#3
On nii Fiati, kui ka Lancia valikus. Sain hinnad nii Autospiritist, kui ka Pilotist. Paar eurot Autospiritis soodsam aga Pilot oleks valmis esmaspäevaks kohale tooma, kui Fiatil kulub nädal. Hetkel sügan kukalt, kas ebay-st poolakatelt 35€ või Pilotist 69€. Poolakad on mingid Power Sellerid, seega võiks arvata, et päris saasta ei müü. Ehk lapitud lõdvik peab nädalakese vastu.
147JTD

Re: 1,9 JTD turbo lõdvik

#8
Kuna juunis lõppes masinal TÜV, siis ei olnud igasuguseid kaugelt saatmise variante aega katsetama hakata ja ega see teibiga lapitud asi nii hea ei olnud, et sellega ülevaatusele minna. Käiku läks Piloti variant. TÜV sai puhaste paberitega läbitud ja nüüd sellega 2 aastat jälle hooleta.
147JTD
cron