Re: Suvaline pläma 2016

Karta oligi, et kellegi kuri käsi lausa organiseerib seda massilist testide läbiviimist + muud sõidulõbu

Õllega tulevad ikka head mõtted ja arvan, et neil Q7-metel, millel see suur luuk-kast kütusepaagi luugi asemel- seepärast on see nii suur, et labidaga oleks hea kivisütt sisse visata. Ma arvan, et isegi Eesti mõnes piirkonnas oleks see popp mudel hoobilt :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:Karta oligi, et kellegi kuri käsi lausa organiseerib seda massilist testide läbiviimist + muud sõidulõbu

Õllega tulevad ikka head mõtted ja arvan, et neil Q7-metel, millel see suur luuk-kast kütusepaagi luugi asemel- seepärast on see nii suur, et labidaga oleks hea kivisütt sisse visata. Ma arvan, et isegi Eesti mõnes piirkonnas oleks see popp mudel hoobilt :mrgreen:
Ma arvan, et ega Sa eriti mööda ei pane selle arvamusega... sisetunne ütleb, et tegemist on traktoriga, millel testitakse mingit täiendavat add-blue rakendust (uriinipaak vms). Kuid kuna asi ei ole väga paljutõotav, siis laisad insenerid ei viitsi seda kopsikut pagassi tõsta (teine variant, mõõdetakse kütusekulu või lisakütte tõhustust vms)

Aga võibolla ei ole see üldse mitte audi teema, vaid mingi juhtiv postkastitootja on lisanud oma postkastidele tuuliku ning testitakse seda, kui palju on postkast võimeline voolu andma erineva tuulekiiruse juures :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

:mrgreen:

kokkupõrketestid...

ma kujutan ette, et ütlemata keeruline on saada kokkupõrketestides kehvemat tulemust, kui auto, millest platvorm deriveeritud on (teoreetiliselt muidugi võib olla, et eesmärk oli rohkem tähti, kui konkurentidel)

mingi sisetunne ütleb, et viivitus on seotud uute mootoritega ning veermiku seadetega (QV on tore küll aga normaalsed versioonid peaksid olema sõidetavamad... kahtlustan, et lõplik "lihtinimese" setup tuleb midagi Audi A4 sarnast- hooga kurvis täiesti ümber ei lähe... aga hirm tekib küll :-D)

Edit: veider on see, et ajakirjandus ei vaevu vaatama tootja kodulehel toodud mootoriandmeid vaid usub seda, mis wikipedias kirjas on :-)
Tegelikult ma olen normaalne....

See keskmine, mis täies ulatuses pildile mahtus oli 2.4Jtd.
See Crosswagon on seal päris kaua aega elanud, kuid seda 2.4jtd olen alles viimasel paaril kuul silmanud. Huvitav, kas meil on perekond kes ka Alfausku, sest sama trepikoja ees nad pargivad :)
Igaljuhul mõlemad tundusid hästi hoolitsetud olevat (siledad seest ja väljast). :thumbup:

Slicer wrote:See keskmine, mis täies ulatuses pildile mahtus oli 2.4Jtd.
See Crosswagon on seal päris kaua aega elanud, kuid seda 2.4jtd olen alles viimasel paaril kuul silmanud. Huvitav, kas meil on perekond kes ka Alfausku, sest sama trepikoja ees nad pargivad :)
Igaljuhul mõlemad tundusid hästi hoolitsetud olevat (siledad seest ja väljast). :thumbup:
Kui ma parklas näen teist Alfat vaba parkimiskoha kõrval/ läheduses, siis võid arvata, kuhu ma margin oma Alfa.
Vbla elab see 2.4jtd kõrval majas hoopis :mrgreen:
--
Urmas