Re: Suvaline pläma 2016

Slicer wrote:Kas keegi oskaks lahti seletada selle asjanduse põhimõtte?
http://www.alfastumper.com/product_info ... ts_id=3779
Kindlasti on siin targemaid, aga mulle tundub, et tegemist on selle igamehe tuuningchipiga, mis pannakse lihtsalt mootori ja aju vahele. See on see soodsam ja mootorit rohkem lõhkuv lahendus chippimiseks.

Soovituslik on ikka õige programmeerimise ja kiibitamisega seda tuuningut teha.

Neil on vähemalt ausalt kirjas disclaimer:
This Tuning Module is for use in motorsport only. Fitting the box for a road going vehicle, is entirely your own responsibillity. Installing this product may void warranty on your car. You may not be able to pass MOT inspection with this product installed.
--
Urmas

Tundub gaasipedaali ja segusiibri? töö kiirendaja, ehk siis kui vajutab, siis lajatab sajaga lahti kohe
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

täpselt-> kui tavaliselt on gaasipedaal reguleeritud selliselt, et iga mm vajutust tähendab mingi proportsionaalse mm avanemist, siis selle mooduliga avatakse gaasiklappi proportsionaalselt rohkem (tõenäoliselt on umbes poole vajutuse pealt 3/4 klapist lahti ja üle selle on full throttle.

GTA jaoks peaks sinna teisele poole panema veel vähe suurema siibri...

jõudu juurde ei anna ega muud sellist- samuti ei lõhu mootorit ega muud sellist :-)
Tegelikult ma olen normaalne....

mulle jääb ka selline mulje, et tekitab sama efekti nagu oleks lyhem gaasitross (jaja, ma tean, et trossi ei kasutata juba ammu)
alfadel pole vigu, alfadel on iseloom

j00nas wrote:mulle jääb ka selline mulje, et tekitab sama efekti nagu oleks lyhem gaasitross (jaja, ma tean, et trossi ei kasutata juba ammu)

täpselt nii ongi (tegelikult on olemas Alfal selline asi nagu STR - Sport Throttle Response, mis toimib täpselt sama põhimõttega- sama asi juhtub lisaks muula ka uute juures DNA juures A valikul)
Tegelikult ma olen normaalne....

6C GTA Stradale on valmis ja selle kohta juttu. Peate kasutama Google tõlget Saksa keelest.
https://de.yoocorp.com/themen/driven-su ... ry-alfa-gt

Mõned numbrid siis:
Vittorio: For the last stage (600 PS) I can not provide accurate values. By Stage 3 (512 hp) but I've had a top speed of 325 matters and 8.9 seconds from 100 to 200 km / h. And by the addition extended fifth gear the GTA is now 341 km / h running.

Jättis heaga vastamata 0-100 km/h aja :D
Esiveo ja sellise jõuga vist suht sinna 5.5 kanti jääb :D Kui suudetakse kuidagi wheelspinni vältida startimisel :D
Kuid 100-200'ni oli väga ulmeline 8.9 seki ja seda siis kui oli 512hp mitte 600!

Ning tuleb tunnistada, et väljalaske heli on päri magus!
https://www.youtube.com/watch?v=SXqw3bI32UM

Kuid kogu see lõbu on lõinud 60 000 eurot maksma, seega njah.. one of a kind, kuid kui sõidetav ja töökindel.
Väidetakse, et täiesti tänava legaalne TÜV'ga auto.