Kingin ära: AR originaalmakk

Alpine Alfa Romeo type 932 raadio+kassetikas, minu andmetel võiks ta olla 156 pealt originaalis.

Kui kellelgi on kuskile panna, võtku ühendust, võib vahetada hüva nõu vastu. Sai teine sümboolse hinnaga puht nime pärast (AR originaal ikkagi!) soetatud, aga antennipistik on vale ja pult muutub mõttetuks. Security code'i ei viitsi kah otsima hakata (seda kaasa ei saanud). Mul õnnestus oma autos olnud makk kah lõpuks kätte saada, seega vedeleb täitsa niisama.

PS: kas maki (Sony xr-5800r) pisut vigast displeid on mõtet lasta kuskil korda tegema/vahetama hakata või on otstarbekam kohe uus makk osta?

PPS: ma ei usu, et äraantav makk on varastatud, sain ta osta.ee-st, olla olnud auto sees, aga muretseti parem.

PS või 56627814, Andres.

Asub Tartus
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

V6taks 2ra selle maki kuid ma ise asun Tallinnas ja Tartusse pole asja aga kui Te juhuslikult peaksite Tallinnasse sattuma v6taks ta 2ra.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

bad shit:(

juba ära antud.

kahjuks.

seega võib teema lukku panna.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)