Re: O: Alfa Romeo GT

#4
:hi:

ümbrust vaadates julgeks pakkuda, et auto pole Eestis vaid on Saksamaal/Belgias/Hollandis

ja kriitiliselt seda soovi vaadates-> Ideaalses korras selespeediga GT jaoks pead numbrit oluliselt kergitama (selle raha eest saab enamvähem korraliku selespeediga masina või üpris korraliku käsikastiga masina).

Kuna Selespeed oli saadaval vaid JTS mootoriga ning omas juba teatud mainet, siis on need pagana haruldased
Tegelikult ma olen normaalne....

Re: O: Alfa Romeo GT

#6
:hi:

sry- unustasin, et ARK loeb Selespeedi manuaalkastiks. Eeldasin, et müüja on lambinumbri sinna kirjutanud ( luxury ei ole üldse mingi option olnud jne-> tavaline müügimula on seal pealkirjas koos... ma oleks sinna veel centinario quadrifoglio oro spessial edission juurde kirjutanud)

Konkreetne masin EI SAA juba hinna järgi olla ideaalses korras ja täieliku ajalooga-> Taanis maksavad autod meeletut raha (maksud), kui nüüd eeldada, et keegi on ostnud Taanist peale teist liisingutsüklit ideaalses korras masina, mis maksab Itaalias ja Saksamaal poolteist korda rohkem, on seda siin remontinud ja nüüd paneb müüki odavaimana Euroopas, kasutades pilte, mis on pärit esialgsest müügikuulutusest... ei kõla nagu eriti usutavalt ... kusjuures - kiire otsing näitab, et tegemist on manuaalkastiga Progression varustusega 2005 aasta GT-ga http://ipocars.com/vinfo/alfa_romeo/gt_ ... -2005.html

Minimaalne, mis peaksid tegema on leppima Pilotiga kontrolli kokku (tegemist on piisavalt uue autoga, et see talletaks kogu info ilusti kõikjale ära)
Tegelikult ma olen normaalne....

Re: O: Alfa Romeo GT

#7
Oo! Ma otsisin ka ipost aga ei leidnud.. Ilmselgelt miks.
Nohjahh, kahtlane tõesti, kui inimene ei viitsi isegi pilte autost teha,
Teades, et Alfa müümine on pikk protsess tihti. Juba huvi pärast uurin edasi ja käin vaatamas.
Krt ma juba jõudsin unistada...