M. 156 gta

auto on müügis olnud auto24.ee lehel juba mõnda aega, seega

sul peaks see pool aastat ehk läbi ka saama varsti...

muide, mille eest oma juhtimisõigusest ilma jäid?

M. 156 gta

...kas hind on ka see mis auto24s näha?

mis värvi istmed on? ehksiis, see istmete sisu? must, hall, beezh, sinine?

...mis seisukorras on auto üldse? ...kas load kadusid kiirsueületamise pärast?

M. 156 gta

ikka OT :oops: aga...

...seda, et bnd võiks nüüd kiiresti 27 posti kuhugi teha :lol:

Aga natukenegi teemasse-> Palun proovi kuskil teha oma autost korralikud müügipildid ja lisa kuulutusele natuke infot GTA, kui sellise kohta :roll:

vastasel juhul jääd seda igaveseks müüma :?
Tegelikult ma olen normaalne....

M. 156 gta

vaadates eesti turgu ja üldist arusaama 156 alfast ennustaks ma niigi, et antud hinna ja infomahu juures müügikuulutuses saab mees load enne tagasi, kui auto müüdud.

aga BND võiks jah kuidagi aktiivsem olla... on teine viimasel ajal vaikseks jäänud :P

vabandan OT pärast.

M. 156 gta

must nahk sisu. hall lagi.

auto on vääääääga heas korras!

alles täna sain fotof'kas parandamisest! varsti teen päris pildid minu alfast!

tagumised aktad on toneeritur pegeldavad!

M. 156 gta

E.T. wrote:vaadates eesti turgu ja üldist arusaama 156 alfast ennustaks ma niigi, et antud hinna ja infomahu juures müügikuulutuses saab mees load enne tagasi, kui auto müüdud.

aga BND võiks jah kuidagi aktiivsem olla... on teine viimasel ajal vaikseks jäänud :P

vabandan OT pärast.

Ei saa eriti aktiivne olla :D On tegelt üks Saksa hetkel veel olemas, aga arvan, et enne tuleb suur sügis, kui saan järgi minna, st maja neelab (krt, miks niiiii palju?) raha. Aga ärge kartke, ega ta tulemata jää.Mu ego ei luba Lumanil seal auhinna laua ääres kaua laiutada :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

M. 156 gta

E.T. wrote:OT

Lumani poiss on jah hea isuga auhinna lauda tühjaks sööma :)

Ah mis te nüüd seletate, viimane kord jäeti puhta kolmandaks mind, aga eks ma katsun ennast parandada ja saugal tugevamat vastupanu esitada :twisted:

M. 156 gta

E.T. wrote:kui mu vana pea päris valesti ei mäleta, siis ka kolmas koht sai karika... sellise veidi räsitud olemisega, SPORTIVO...

Nii ta vist oli jah, aga asi läheb väga OT-ks kätte ära :oops: