Re: Suvaline pläma vol 2017

:D

Stiilne tuuning, pole midagi öelda... Põgusal esmapilgul paistis stange avariiline olevat ...

Muidugi lohutuseks tuleb tõdeda , et Superb on tegelikult väga asjalik auto. Aga no ei ole suurt vahet mis vilesid ja tulesid sinna külge riputada välimus ikkagi ei lähe paremaks.
Õnneks muidugi ei lähe ka hullemaks... Vist.
Tegelikult ma olen normaalne....

Slicer wrote:
Sisuliselt tõmmati sakslastele kott pähe ka 4WD versiooni Giuliaga :)
Kui sa seda peaks a24 foorumis mainima, siis tehakse sulle selgeks, et tingimused polnud võrdsed ja tegelikult puudus ka võrdlusest vw 1,9tdi, mis korvab kõik muud puudused oma igikestvuse ja ökonoomsusega :)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:
Slicer wrote:
Sisuliselt tõmmati sakslastele kott pähe ka 4WD versiooni Giuliaga :)
Kui sa seda peaks a24 foorumis mainima, siis tehakse sulle selgeks, et tingimused polnud võrdsed ja tegelikult puudus ka võrdlusest vw 1,9tdi, mis korvab kõik muud puudused oma igikestvuse ja ökonoomsusega :)
unustasid täpsustada - 1,9tdi Audi 80 peal

maits wrote:Karterituulutus kah kellelgil umbe läinud suurte külmadega ja õlivarda vahelt õli välja loopinud on?
Ei ole, aga ma vist olen üle ühe auto pidanud neid tuulutusi välja vahetama, 159 ei ole ka mingi erand.
--
Urmas

Kas siin Alfafoorumis miskeid ühiseid väljasõite või koosolekuid ka korraldatakse? Mingi Alfakruiis või Alfatripp?
Võiks ju plaanida miskit kevadele või suvehakule? Päris Itaalia muuseum jääks vist kaugeks, aga mõni muuseum lähemal oleks vast tehtav? Huvilisi?
Parajaid entusiaste siin jagub, ei tohiks ju ulmemõte olla?

Traktor wrote:Kas siin Alfafoorumis miskeid ühiseid väljasõite või koosolekuid ka korraldatakse? Mingi Alfakruiis või Alfatripp?
Võiks ju plaanida miskit kevadele või suvehakule? Päris Itaalia muuseum jääks vist kaugeks, aga mõni muuseum lähemal oleks vast tehtav? Huvilisi?
Parajaid entusiaste siin jagub, ei tohiks ju ulmemõte olla?
Ideel on jumet :)

Maanteemuuseum pidi päris vaatamisväärsus olema. Paljud on soovitanud :)
http://www.maanteemuuseum.ee/

See saaks vabalt üks osa tripist olla. Neid tehnikamuuseumeid peaks teisigi olema. Ega ilma sõitmiseta pole ju mõtet kokku saada? :D

Teine osa mingi autodega orienteerumine. See muidugi eeldaks, et keegi teab, mida ja kuidas korraldada (ma ei tea, olen osalenud ühel BMW üritusel kunagi).

Kui väga tahta, saaks ka mõõduvõttu korraldada, kuid ma ei tea, kui paljud siin tahaks oma auto piirideni viia. Võitja vist teada ka juba (hint hint at slicer), kui just 2.0T Giulia siia kampa ei satu vahe peal.
--
Urmas

Alfetta QV osas- kui Sa ei ole sõitnud 116/162 seeria masinaga, siis ma arvan, et Sa ei kujuta ettegi kui lõbus see on (Bussoga varustatud aparaadi puhul veel eriti)

Väljasõitude osas... tavaliselt jäävad need korraldamise taha (kui juba on korraldatud, küll siis inimesed kohale ilmuvad - mai 2013 Rapla Kardirada... ilm oli s*tt )
2013_rapla.jpg
2013_rapla.jpg (248.79 KiB) Viewed 5518 times

ts wrote:Alfetta QV osas- kui Sa ei ole sõitnud 116/162 seeria masinaga, siis ma arvan, et Sa ei kujuta ettegi kui lõbus see on (Bussoga varustatud aparaadi puhul veel eriti)

Väljasõitude osas... tavaliselt jäävad need korraldamise taha (kui juba on korraldatud, küll siis inimesed kohale ilmuvad - mai 2013 Rapla Kardirada... ilm oli s*tt )
2013_rapla.jpg
Igaljuhul oleksin käpp korraldusega kaasa aitama või ootama kedagi kõrvale. Keegi foorumipealikest võiks ikka ka korraldusega seotud olla, et asi ikka niiöelda ametlik oleks :)

Traktor wrote:Igaljuhul oleksin käpp korraldusega kaasa aitama või ootama kedagi kõrvale. Keegi foorumipealikest võiks ikka ka korraldusega seotud olla, et asi ikka niiöelda ametlik oleks :)
Teeme siis loosi- paberil üks nimi :D
--
Urmas

Köh... vabalt... aga organiseerimiseks mul vaba aega eriti pole... seega:

käin omalt poolt välja pealkirja- Alfa esimene traditsiooniline iga-aastane kevadmiit 2017 ja ootan, et keegi pakuks välja erinevaid võimalikke kohtumisaegasid ja kohtasid.

ja mõned lisamõtted- jäärajale pole erilist tungi läbi aegade olnud; Rapla või Tabasalu või Audru rajale enne maikuud ei saa; kruiis koos muuseumikülastusega on midagi uut ja seda saab ka talvel teha (kevadel muidugi on suurem tõenäosus, et rahvas oma autod garaažidest välja ajab).

korraldusliku pool pealt- sobivaks ajaks on tavaliselt laupäevane päev ning ettevõtmine võiks mahtuda 5 tunni sisse (pluss sõit)