Alfa Karikasarja IV etapp- AlfaRing 2007 START 08:30 JÄRVELT

Tere siit rahva perele olen siis mitsubishi klubi esindaja ja tahaks teada kas ka meie klubil oleks võimalik ka üritusest osa võtta et paneks alfad joonele :lol: :lol: :lol: meie klubist oli selline üritus läbi käind et te korraldate seda saabi klubiga ja kui see õige oli siis liituks ka mitsu klubi et kui palju autosi rajale saab igast klubist ja muu inf oleks tere tulnud

tuningz@hot.ee aadressile.

kõike paremat ja kiireid autosid teie klubisse!

savotilk wrote:LAS IKKA ALFA KLUBI ON ALFADELE JA OSAVÕTUMAKSU PÄRAST VABAKLASSI EI MAKSAKS TEHA.

Siit tulebki küsimus, et kas sina oled nõus tulema sõitma kui osalustasu oleks 1500 eek. Miskipärast ei usu. Siin on praegu OT- dega ka probleeme. nt osalustasu 700, bensiin 800 (täispaak, kodu-rada-kodu), lõuna kodust eemal 200, jne. kes kurdab kalli hinna üle, kes vara ärkamise, kes kuluvate rehvide jne peale.

Saabidega oli kokkulepe juba siis, kui võistluseni oli jäänud 4 nädalat ja kirjas 4 (loe NELI) Alfat. Siis tekkis tunne teha üldse OT, sest rada pole tasuta, tee sulgemine pole tasuta, ajavõtusüsteem pole tasuta...

Pealegi on ALfa omanike seas piisavalt inimesi, kes omavad ka Saabi, mis on samasugune põlualune nagu Alfagi.

Seda, et me kuulutame välja OT, seda täna pole enam vaja karta, kuna paari viimase päevaga on Alfasid end tublisti reganud.

KAs sul on kahju, et rajale tuleb alfanatico sõber Eesti ainukese EVO-ga, või Saabide hinnatuim mutrimees oma bmw850-ga. Saabimehed ei lase kah kedagi muud oma radadele, kui Alfasid ja seda bmw-d.

PS! Natuke meil, st korraldajatel veel mõistust on, et sai päris mitmetele ära öeldud, sest paljud klubid lootsid sellele, et alfasid tuleb 5 ja ülejäänud päev on OT.

OT= OpenTrack
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

khm, khm

...rahvusvaheliselt tunnustatud teemasolkijana viskan siinkohal õhku mõtte mida olen mõelnud (superlause :lol: ) OT-offtopik sedapuhku, vabandan...

...ma olen võibolla liiga jobu mõtlemisega, aga mul on peas kõikunud versioon, et kui ma oma lambad ja kanad maha müün, siis äkki võtaks paar alfat veel ja lohistaks kohale mõne spetsi (mõni kõva alfapiloot kunagine 8) ) piiritagant, kes teeks väikse sõidukoolituse saugal... või on kõik nii kõvad sõidumehed et poleks peale minu huvilisi?...üksi oleks ka nagu imelik:)

...olen mõnda aega piilunud ise piiritaha, kuna seal on paar kohta kus saaks rinkakoolitust, aga mõte oli, et äkki oopis keegi siiapoole sudida

...selge on, et raha läheks mitu, aga noh, alfavärk ju, lõputu auk kuhu kallata :lol:

...ma tõesti ei taht uut teemat teha, vabandan :oops:

No jätkame siis Offtopicuga :D

Ega sellisest korralikust trennist ära ei ütleks. Krossirajal on kunagi koolitus tehtud, aga rinkat ja krossi ei anna ka võrrelda.

Kindlasti aga kui see päev käes on ja MEES ALFAGA välismaalt kohal, hakkame taas peale, kui palju ikka maksab ja kas selle 3 autoga jõuab kinni maksta?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

savotilk wrote:Aga kui on Alfa klubi ,kas siis Saab ja muud Baieri kärud ka iika haakuvad.Siis võiks ju ka minna Audi klubile kiilu panna.ja kõigile teistele,kellele Pinifarina keresid on teinud.Welcome to Volvo club.LAS IKKA ALFA KLUBI ON ALFADELE JA OSAVÕTUMAKSU PÄRAST VABAKLASSI EI MAKSAKS TEHA.

Savo kuule, mis sa paugud... ?

Vea paar Alfa üritust parem aastas :)