Re: Suvaline pläma vol 2017

Ei hakka müügiteemat tegema vaid uurin siit, et kas 159 sedaani nahksisu koos uksepolstritega ka liikvel on või on seda suht keeruline sellele isendile leida?
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Ei hakka müügiteemat tegema vaid uurin siit, et kas 159 sedaani nahksisu koos uksepolstritega ka liikvel on või on seda suht keeruline sellele isendile leida?
Tartus Janol mumeelest oli üks 159 pulkadeks.

valmarv wrote:Just sõitis Kuressaares üks erk punane Giulia vastu, oi see on ikka kena auto.
Hmm, ma nägin ühte kell 18:00 samal päeval ületamas Liivalaia ristmikku... kas sama või on neid juba rohkem siginenud?

Traktor wrote:
Traktor wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Ei hakka müügiteemat tegema vaid uurin siit, et kas 159 sedaani nahksisu koos uksepolstritega ka liikvel on või on seda suht keeruline sellele isendile leida?
https://www.kuldnebors.ee/search/varuos ... alfa+romeo

Tal vist sisu juba müüdud, vähemalt siinse foorumi kuulutusest on silma jäänud, et ainult kere oli varuosadeks müüa koos mootori ja muude juppidega.
Uurisin sadulsepa hindasid ning jah, ohhetama paneb. Sama raha eest saaks juba mingi 159 doonoriks. :crazy: :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:
Traktor wrote:
Traktor wrote:
https://www.kuldnebors.ee/search/varuos ... alfa+romeo

Tal vist sisu juba müüdud, vähemalt siinse foorumi kuulutusest on silma jäänud, et ainult kere oli varuosadeks müüa koos mootori ja muude juppidega.
Uurisin sadulsepa hindasid ning jah, ohhetama paneb. Sama raha eest saaks juba mingi 159 doonoriks. :crazy: :D
Uurisin samuti siin Saaremaal sadulsepalt hinda ja ühe istme hinnaks tuli juba 300€

kui on soov omada nahksisuga Alfat, siis tasub korraga osta võimalikult heas korras nahksisuga Alfa (kui nahk on juba puine ja rabe- nagu tavaliselt kipub olema- siis ei ole seda kindlasti mõtet võtta....)

üldreegel kipub olema umbes 1000.- nahksisu tegemise eest (muidugi 159 puhul tähendab see seda, et saad omale paremast materjalist sisu, kui tehasest); üldiselt aga 159 ei maksa nii palju, et sellele tasuks sellist asja ette võtta (rohkem nagu hobiautode teema);
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:kui on soov omada nahksisuga Alfat, siis tasub korraga osta võimalikult heas korras nahksisuga Alfa (kui nahk on juba puine ja rabe- nagu tavaliselt kipub olema- siis ei ole seda kindlasti mõtet võtta....)

üldreegel kipub olema umbes 1000.- nahksisu tegemise eest (muidugi 159 puhul tähendab see seda, et saad omale paremast materjalist sisu, kui tehasest); üldiselt aga 159 ei maksa nii palju, et sellele tasuks sellist asja ette võtta (rohkem nagu hobiautode teema);
Tänaseks on 159'd sellised, et kui osta masinat, mis väärt investeerimist, siis kas täislisadega ti v Q4 ja seda puhku peaks mõlemad isendid olema 2009+ aastast ja võimalikult väikse läbisõiduga, aga siis on juba 15-20k € väljaminek.

Ehk et pm jah- see mida, ts ütles, vastab tõele- käepärane/ tavaline 159 ei oma väga väärtust sellisele investeeringule. Muidugi kui endal oskused olemas, on teine teema.

Nahksisu muidu võib leida ca 2-300€ eest. 159 vähesuse tõttu on varuosad suht madala hinnaga. See Q4, mida siin jagati, sisu vist oli ka ca 3-400€.
--
Urmas

Tuli pakkumine ühele 159 2.2JTS-ile (2006 aasta) millest kunagi huvitatud olin. Eesti ajalooga, avariivaba ning väikese läbisõiduga isend (150000km), seisukord hea, ainult nahksisu pole. Eelistuseks ongi auto puhul just nahksisu, kergem hooldada ning jätab hubasema mulje.
Samas sel masinal on keset kapotti päris korralik mõra lakil sees mitmesse poolde laiali ning tagumine elektriaken ei funktsioneeri. 159 saaks ehk 3500 raha eest kätte, Crosswagon on seal 3000 raha eest saadaval... :icon_think:
Hetkel olengi kahe vahel. Ei tea kumba võtta, kas 159 2.2JTS või 156 1.9JTD Crosswagon (2005 aasta), mis sisaldab ka heledat nahksisu. Siis kui hakkad ühte juba kindla peale ostma, siis söödetakse kusagilt mingi teine isend veel ette ja aetakse kõik segamini. :crazy: :D

Alfa Romeo 33 wrote:Tuli pakkumine ühele 159 2.2JTS-ile (2006 aasta) millest kunagi huvitatud olin. Eesti ajalooga, avariivaba ning väikese läbisõiduga isend (150000km), seisukord hea, ainult nahksisu pole. Eelistuseks ongi auto puhul just nahksisu, kergem hooldada ning jätab hubasema mulje.
Samas sel masinal on keset kapotti päris korralik mõra lakil sees mitmesse poolde laiali ning tagumine elektriaken ei funktsioneeri. 159 saaks ehk 3500 raha eest kätte, Crosswagon on seal 3000 raha eest saadaval... :icon_think:
Hetkel olengi kahe vahel. Ei tea kumba võtta, kas 159 2.2JTS või 156 1.9JTD Crosswagon (2005 aasta), mis sisaldab ka heledat nahksisu. Siis kui hakkad ühte juba kindla peale ostma, siis söödetakse kusagilt mingi teine isend veel ette ja aetakse kõik segamini. :crazy: :D
Mhm, mhm. Et sind segadusse ajada, siis üks 1.9jtdm 159 on ka müügis :D Head reklaami terve 1,5a teinud siin oma autoga :D

Väikese läbisõidu all ma ise mõtlesin pigem alla 50'000 sõitnud 159't. Ala sellist:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... ml?lang=en
v selline: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... ml?lang=en
--
Urmas

Q4 kohta müüja infot:

- ... alates seisvatest romudest kuni korralike masinateni! Raha kohe kätte. Pakkuge julgelt kõike! Tel 55522223 androlaanemaa@gmail.com ...

kui Pilot muidugi kinnitab, et kõik on OK ja päriselt on samuti asjad äsja tehtud (vin kood ZAR93200001378823 ), siis võiks isegi mõelda AGA

isiklikult pigem sihiks sellest valikust 159 poole (vana auto ostmine on niikuinii risk, kuid niipalju, kui ma selle masina müüjaga olen kokku puutunud, siis need asjad, mis ta ütleb, et on tehtud on alati ka tehtud olnud)

P.S. IMHO- nahksisu on räigelt ülehinnatud, kui väikseid lapsi ei ole või kui kohu aeg koeraga ringi ei sõida (nahksisu hooldamine erinevalt üldlevinud arusaamast on omaette teadus)
Tegelikult ma olen normaalne....