Re: Suvaline pläma vol 2017

GTA jääb alles, lihtsalt vajadus oli mugavama igapäeva liikuri järgi. Chip-tuning tuleb kindlasti, saab 215hp peale lihtsalt. Siis pidi see mootor väga hea olema, niipalju kui ise olen lugenud.
Seega kui tuleb isu siis GTA ja muidu see 159 (ütleks, et kõige ilusam Alfa mudel ever- seeria tootmises siis).

Slicer wrote:GTA jääb alles, lihtsalt vajadus oli mugavama igapäeva liikuri järgi. Chip-tuning tuleb kindlasti, saab 215hp peale lihtsalt. Siis pidi see mootor väga hea olema, niipalju kui ise olen lugenud.
Seega kui tuleb isu siis GTA ja muidu see 159 (ütleks, et kõige ilusam Alfa mudel ever- seeria tootmises siis).
Omasin sama 2.0 100kw - üldiselt väga mõnus, selline praktiline ja sõidetav. 125kw ja chip teevad asja lõbusaks. Muud ei olnud kui turbo imes õhufiltri puruks. Häiris diisli plärin, mis salongi tuli. Aga kindlasti ostaks sellise veel tulevikus, ainult juhul kui bensukast hobiauto garaazis ootab.

Slicer wrote:GTA jääb alles, lihtsalt vajadus oli mugavama igapäeva liikuri järgi. Chip-tuning tuleb kindlasti, saab 215hp peale lihtsalt. Siis pidi see mootor väga hea olema, niipalju kui ise olen lugenud.
Ära siis seda unusta: https://www.youtube.com/watch?v=qOf9f99d9EU

Teema: "Project Halo" - The 159, Brera & Spider HALO DRL Project
--
Urmas

IRW!
Kusjuures see oli esimesi mõtteid mis peast läbi käis.
Samas ma pean suutma ennast takistada... see diisel on "mõistlik auto" ja projektikas on GTA :P

PS! Siin teises teemas jäi silma, et TS ütles 159'l pole ka topsihoidjaid? Noooooo :D
Kurat, ikka peab seda topsi hakkama kuidagi kinnitama kõrvalistme ja keskkonsooli vahele?

"Mõistlik auto" .... my assss! :D

Slicer wrote: PS! Siin teises teemas jäi silma, et TS ütles 159'l pole ka topsihoidjaid? Noooooo :D
Ok- I stand corrected on olemas küll (ja 156-l samuti)
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

selle kohta leiab kah kindlasti google'st pildi... aga ma ei hakka otsima.

tegelikult on topside puudumine autost elementaarne loogika - kui sõidad korraliku autoga (ja nobedalt), siis sõidu ajal tegeled sõitmisega. Kui tuleb tahtmine rüübata sõõmuke espressot või lattet, siis peatud tee äärses kohvikus, istud terassile ja kallutad ühe käega kohvitassi ning teises oleva kahvliga lõikad õrnalt tüki giambellat ning imetled oma autot soojas suvepäikeses küütlemas.
Image
1,5 liitrine kokapudel hoidikus, krõpsupakk kõrvalistmel ja burgerikaste nõrgumas higise särgikaeluse vahele on rohkem nagu teise kultuuriruumi teema

Slicer wrote:Tahaks sõita pikemat otsa nii, et kohvitopsi saaks normaalselt poetada kuhugile.
Ma teen pilti oma autost, kui sinna topsiga koos jõuan.
Ostsin endale minitermose ja näit Statoili keskmine (väike) ja CoffeeIn'i suur tops mahuvad kenasti sigarisüütaja ette tuhatoosi asemele. Veidi pressib topsi kõveraks, aga ühe topsi mahutab ära küll.

Otsisin alternatiive ja mingeid vidinaid, aga sellist, mis mugavalt ja ilusti sobiks, ei eksisteeri. Minu lahendus on see, et kõrvalistuja tegeleb kohvijoomisega ja oma topsi kinnihoidmisega.

Aga.. korra paluti, et "ole pai võta meile ka kohvi, kui tuled" Ja oi seda askeldamist pagassis erinevate asjade vahele toppimise ja kinnitamisega, et topsid ümber ei kukuks.. :D Palju nalja sai, kuid jätkuvalt- viimane nv kommenteeriti ja ma tsiteerin: "See auto ei näe üldse nagu 12a vana välja" ja "Vägev auto sul, Urmas".

Ses suhtes jah, üks parimaid disaine, mida autole kujundada saab :)
--
Urmas

urmask wrote: kõrvalistuja tegeleb kohvijoomisega
Kõrvalistuja ülesanded pikemal retkel:

- pakkida lahti ja komplekteerida saiakesi vastavalt juhi soovile
- reguleerida maki volüümi
- vaadata igavledes aknast välja
- 156 puhul veidi aja taga tagant küsida, miks keskkonsoool näitab kalendrit ja mitte aega (156 ja 159 on ehitatud selliseks, et kuigi kell on kõigile nähtavas kohas olemas, siis jutuainet kellaaja teemadeöl on küll)
- nügida juhti, kui juht uimaseks jääb
- lauda kõva hääleva valesti raadiole kaasa
JA MIS PÕHILINE
- hoida topse ja vajadusel kallata termosest kohvi juurde
- hoida bürgerit ja vajadusel keerata paberit tagasi

Slicer wrote:Tahaks sõita pikemat otsa nii, et kohvitopsi saaks normaalselt poetada kuhugile.
159l pole tõesti topsihoidjat, venna autos küll kusagil silma ei jäänud. Lisaks on rool ka raskem, kui mu 156l. Ei tea kas see ongi normaalne või on 159l lihtsalt roolivõimendi õli vahetamata ning vajaks vahetust?
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Roolivõimu kohta 159'l pidi see olema, et seal peab olema roheline roolivõimu vedelik mitte punane!
Soovitan üle vaadata, see punane vedelik pidi neid roolivõime lõhkuma millegipärast.