Slicer wrote:Seda punast olen isegi vaadanud kuid kumbki pole neist praktiline....
Ma käisin uute autodega proovisõitu tegemas ja vaadates pakkumisi, siis kuni 30k eest on valikut päris palju.
Kõige muljetavaldavam mugavus ja luksus oli Volvo S60. Kõige suurem üllatus oli Kia Optima oma lisade ja suurusega (ikka päris suur auto, ainult Škoda Superb vist suurem sellest). Seat oli odav, aga 8s 0-100km/h oli muljetavaldav.
Octava VRS on sõbral. Selline mõnusalt jäik ja ruumikas pereauto, aga see hääl.. oi, see hääl on mõnus, kui VRS mode peal lõõrid avada. Siiski maanteel on Audi 3.0TDI isegi kiirem
Protsessi käigus tegin hinnavõrdlus ka. Panin oma masinale mingi vana auto liisingukuumakse kõrvale, et võrdsem oleks, aga numbrid u sellised. Ehk et kui osta auto, siis läbiräägitud tingimustel müügihind ja sissemaks arvestatud. Mõnel on läbisõidu-kütusekulu arvestus ka lisatud. Kõik va minu 159 on bensukad valikus, millel alla 10s kiirendus (minu loogika järgi siis on maanteel 3 inimest + natuke lasti norm sõita).
PS! Tegemist pole teadustööga, vaid õlle-paari kõrvale tehtud tabeliga

Võin jagada, kui keegi edasi tahab mängida.
Hoolduskulud on arvestatud küsitluse abil (Škoda ja VW näit suht täpselt hindasid minu ls pihta) + tunde järgi.